Plan bezichtigingBel makelaar

Zuideinde 55

Verkocht
Excellent
Abbekerk
€ 575.000 k.k.
19460
 m²
110
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een fantastische en landelijk gelegen plek ligt op een perceel van totaal 19.460 m² deze goed bemeten stolpboerderij met achtergelegen schuurruimte en groot weiland. Thans ingericht voor het hobbymatig houden van paarden maar uiteraard ook goed in gebruik te nemen voor andere doeleinden en hobby’s. De mogelijkheden die dit geheel biedt zijn voor menigeen, maar zeker voor paardenliefhebbers om van te dromen want waar vindt je het? Groots kunnen wonen op een vrij gelegen plek en alles op eigen erf kunnen doen. Een unicum! Het kan niet anders dan dat hier in de toekomst heerlijk in alle rust en op de ruimte ontspannen gewoond en/of gewerkt gaat worden.



Zie jij mogelijkheden en wil je dit geheel graag komen bekijken? Op dinsdag 10 januari is er een kijkdag op afspraak. Hiervoor dient u zich telefonisch via ons kantoor aan te melden.



STOLP

De stolp was aan opfrisbeurt toe en dit is intern reeds gestart maar eerlijk is eerlijk, het geheel dient nog afgemaakt te worden. Een perfecte kans om hier naar eigen wens een droomhuis van te maken. Omdat de stolp bewoonbaar is kan dit desgewenst stapsgewijs gedaan worden. Ideaal! Mooie bijkomstigheid is dat de stolp op de begane grond deels is ingericht als woonruimte en deels als opslag/werk/schuurruimte en een zolder. Om nog rianter te kunnen wonen kan de gehele boerderij prima verbouwd worden tot gehele woonoppervlakte.



Het woongedeelte meet thans circa 110 m² en is ingericht met een lichte living en een open keuken voorzien van vloerverwarming en een gezellige houtkachel. Verder de bijkeuken, een hal, het toilet, de achterentree, een drietal slaapkamers en een nette badkamer voorzien van tweede toilet, douche en vloerverwarming. Achter de darsdeuren een tweetal overige (opslag)ruimtes van tezamen circa 175 m² groot. De zolder heeft van oudsher als hooiopslag dienst gedaan en is in gebruik als open bergruimte.



SCHUREN

De totaal circa 250 m² schuurruimte is ingericht voor het hobbymatig houden van paarden. Verouderd dus ook hier kan een update wenselijk zijn. De ruimtes zijn praktisch in gebruik en er is meer dan voldoende ruimte voor opslag en stalling. Binnen bevinden zich een 6-tal paardenboxen en een 2-tal ponyboxen. Aan de buitenzijde nog een 4-tal paardenboxen en nog een 2-tal ponyboxen. Verderop het erf nog een kapschuur voor de opslag van machinerie en hooi.



ERF

Het erf is achter de boerderij ingericht met diverse paardenvoorzieningen en een gedraineerde rijbak van circa 20 x 50 meter. Het erf geeft een goede ontsluiting naar het eigen weiland van circa 15.000 m², welke aan drie zijden is omzoomd door water/sloot.



LIGGING

Vlak buiten de bebouwing van het gezellige dorp Abbekerk ligt deze stolp langs de lintbebouwing met weidse polderlandschappen aan de voor- en achterzijde. Landelijker dan dit gaat het niet worden! Abbekerk biedt ruim voldoende daagse voorzieningen en ligt gunstig ten opzichte van stad Hoorn en verkeersader A7. Een heerlijke plek om thuis te komen.



Enthousiast? Je bent van harte welkom om dit geheel te komen bezichtigen tijdens de kijkdag op dinsdag 10 januari.

Kenmerken

Woonoppervlakte
110
Perceeloppervlakte
19460
Inhoud
790
Bouwjaar
1880
Extra ruimte
178
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object