Plan bezichtigingBel makelaar

Idzardaweg 21

Beschikbaar
Excellent
TER IDZARD
€ 235.000 k.k.
1640
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

UNIEKE KANS! BOUWKAVEL VOOR EEN VRIJSTAANDE WONING IN HET BUITENGEBIED!Op een locatie waar voorheen in een buitenbak kleinschalige manege activiteiten plaatsvonden komt een bouwkavel beschikbaar voor één vrijstaande woning. Het betreft een royale kavel van 1.640 m² en is gelegen aan een rustige weg in Ter Idzard met vrij uitzicht over de landerijen.  Kenmerken:

- Kavelgrootte: 1.640 m² (ca. 60 x 27 meter).

- Bestemming: "woongebied".

- De voor "woongebied" aangewezen gronden zijn bestemd voor woningen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan huis verbonden beroep.

- De woning mag uitsluitend in het bouwvlak worden gebouwd. Het bouwvlak ligt op het noordoostelijke deel van de kavel (zie kaart) en is ca. 15 x 15 meter groot.

- De horizontale diepte van een hoofdgebouw mag niet meer dan 15 meter bedragen.

- Maximale bouwhoogte is 9 meter.

- Maximale goothoogte is 4 meter.

- Aan- en uitbouwen en bijgebouwen mogen uitsluitend binnen een bouwvlak worden gebouwd. Met uitzondering van de bestaande schuur aan de westzijde, deze staat buiten het bouwvlak en kan worden gebruikt als bijgebouw bij de woning.

- De gezamenlijke oppervlakte van de aan- en uitbouwen en bijgebouwen mag niet meer dan 75 m² bedragen.De bestemming van de kavel is wonen, met betrekking tot de bouwmogelijkheden van dit perceel dient een koper zelf onderzoek te doen. Voor informatie over bebouwingsmogelijkheden verwijzen wij u naar de websites van o.a. Ruimtelijke Plannen (wijzigingsplan Idzardaweg 21 Ter Idzard) en de gemeente Weststellingwerf (welstandsnota).Omgeving:

Ter Idzard is een streekdorp in de gemeente Weststellingwerf in het zuiden van de provincie Friesland. De kavel ligt in het buitengebied, maar absoluut niet afgelegen. De grotere plaatsen Wolvega en Heerenveen liggen op ca. 10 autominuten.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
1640
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (0561 691717) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (0561-691717) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (0561-691717) voor meer informatie over dit object