Plan bezichtigingBel makelaar

Weegbree 19

Verkocht
Excellent
Best
€ 959.000 k.k.
625
 m²
260
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wat een plaatje! Deze moderne en volledig gestylde vrijstaande woning straalt, zowel binnen als buiten, luxe en comfort uit. Met circa 260 m² aan woonoppervlakte, vier slaapkamers en een prachtige tuin op het zuiden met veranda is dit de perfecte thuisbasis.



Ideale ligging aan de rand van een woonwijk met alle voorzieningen dichtbij, zoals winkelcentrum, basis- en middelbare scholen, sportvoorzieningen en NS station. Daarnaast is Best gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, op korte afstand van de A2 en de A58, richting Den Bosch, Eindhoven en Tilburg en kent een goede infrastructuur.



ALGEMENE INFORMATIE

- Bouwjaar 1984

- Energielabel C

- Inhoud woonhuis: ca. 877 m³

- Woonoppervlakte: ca. 260 m²

- Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 26 m²

- Perceeloppervlakte: 625 m² + 170 m² gemeentegrond in bruikleen voor onbepaalde tijd aan de achterzijde

- Isolatie: vloerisolatie, gevelisolatie (6 cm glaswol), dakisolatie (unidek dakplaten) dubbel glas (met uitzondering van drie kleine ramen) waarvan deels HR ++ glas

- Vloerverwarming begane grond, per ruimtes los te bedienen

- Verbouwingen: 2019 badkamer, keuken en veranda, 2007 serre



Indeling

Begane grond

De oprit biedt plek voor meerdere auto's. De woning is te betreden via de voordeur aan de zijgevel waar de hal toegang geeft tot de andere vertrekken. De ruime benedenverdieping beschikt over een L-vormige woonkamer met ensuite eetkamer, de keuken welke doorloopt in de serre en een bijkeuken. Vrijwel de gehele benedenverdieping is voorzien van een gietvloer en in de glazen serre is gekozen voor een speelse Portugese tegelvloer. De zithoek is aan de straatzijde, de shutters zorgen daar voor de gewenste privacy. De ruimte is ingedeeld in een loungehoek en een relax-gedeelte bij de sfeervolle Boley gashaard. De keuken met immens kookeiland heeft alles dat je nodig hebt, BORA inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, Miele stoomoven en oven, wijnklimaatkast, Amerikaanse koelkast met vriesgedeelte en ijsblokjesmachine, Miele koffieapparaat en magnetron. Tevens is hier een op maat gemaakte servieskast. Een snel ontbijtje nuttig je aan de bar van het eiland en de eetkamer verleend zich perfect voor uitgebreide diners. Aan de achterzijde is een prachtige serre aangebouwd met openslaande deuren naar de tuin. Door het glazen dak is er veel lichtinval. Door de vele ensuite deuren zijn de ruimtes gemakkelijk met elkaar te verbinden of juist af te sluiten.



In de bijkeuken zijn de wanden voorzien van inbouwkasten. Hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger te vinden. De vaste trap in de bijkeuken komt uit bij de bergzolder. Handig voor opslag of als extra speelruimte voor kinderen.



Terugkomend in de hal is de meterkast (12 groepen met krachtstroom, vernieuwd in 2020) en de trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken. Halverwege de trap bevindt zich het toilet met fonteintje.



Eerste verdieping

Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers en badkamer te bereiken. De gehele verdieping is voorzien van een houten parket visgraatvloer met een white wash. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning, waarvan één toegang heeft tot het balkon. De master bedroom aan de achterzijde biedt direct toegang tot de badkamer en is voorzien van een kleedkamer met op maat gemaakte kasten en stalen deuren. De luxe badkamer is afgewerkt met grote, grijze betonlook tegels en is voorzien van een uitnodigend losstaand ligbad, ruime inloopregendouche, dubbele wastafel, toilet en op maat gemaakte kast. De zwarte stalen inbouwkranen geven de badkamer een industriële, robuuste look.

Ook op deze etage is duidelijk zichtbaar dat deze woning met veel zorg en liefde is ingericht en wordt bewoond.



Tweede verdieping

Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Op deze verdieping is nog een kamer en de technische ruimte (C.V.-Ketel Bosch, 2006) te vinden. De kamer aan de achterzijde heeft een dakkapel en wordt nu als yoga ruimte gebruikt, maar telt als vierde slaapkamer. De voorzolder is momenteel in gebruik als logeerkamer en beschikt over een Velux-raam.



Buiten

De comfort en gezelligheid die je binnen ervaart is ook doorgetrokken naar buiten. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de veranda met gashaard, een fijne plek om om het gehele jaar door te vertoeven. De tuin is gelegen op het zuiden en is verder voorzien van gazon, betegeld terras en een vijver. Veel zonlicht, mooie volwassen bomen welke voor veel privacy en speelsheid zorgen en diverse terrassen waardoor er altijd wel een plekje met zon en schaduw te vinden is. Achterin de tuin is een houten tuinhuisje aanwezig.

Kenmerken

Woonoppervlakte
260
Perceeloppervlakte
625
Inhoud
877
Bouwjaar
1984
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Aan vaarwater
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object