Plan bezichtigingBel makelaar

Slenakerweg 4

Beschikbaar
Excellent
Gulpen
€ 425.000 k.k.
6661
 m²
124
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WE OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN VOOR DEZE WONING! U KUNT UW INTERESSE AAN ONS KENBAAR MAKEN DOOR EEN E-MAIL TE STUREN MET UW GEGEVENS, DAN PLAATSEN WE U OP ONZE RESERVELIJST.

Liefhebbers van landelijk wonen opgelet!

Tussen Gulpen en Slenaken vindt u deze uiterst vrij gelegen woning op maar liefst 6.661 m² en ten midden van een prachtig heuvellandschap met vrij uitzicht over het dal waar het riviertje de Gulp meandert.
Deze droomlocatie dient gemoderniseerd te worden doch is zeker een bezichtiging waard. Bent u na het doornemen van de verkoopinformatie enthousiast, neem dan contact op met ons kantoor via 045-575 32 55 voor een bezichtiging.

Algemeen:
Inhoud woning: circa 541 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 124 m²
Perceeloppervlakte: 6.661 m² (0.66.61 ha.)
Aanvaarding: in overleg.

Nutsvoorzieningen/installaties:
Elektriciteit: aanwezig, de woning si verder voorzien van 16 zonnepanelen
Wateraansluiting: aanwezig.
Gasnetaansluiting: aanwezig.
Rioolaansluiting: aanwezig.
Kozijnen: kunststof kozijnen bezet met dubbelglas
Isolatie: dakisolatie (unidek) en isolerende beglazing.

Centrale CV installatie: via cv-ketel
Warm watervoorziening: via boiler

Indeling
Via de ingang, gelegen aan de zijkant van de woning, heeft u toegang tot de entree/hal. Vanuit de hal met aangrenzend gelegen badkamer bereikt u de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u verder toegang tot de aangrenzend gelegen slaapkamer en is eveneens de kelder bereikbaar. Aan de andere zijde van de hal is de hobbykamer gelegen. Vanuit de hobbykamer bereikt men de wasruimte met witgoedaansluitingen en keukenblok. De aangrenzende berging is in gebruik als technische ruimte voor de CV installatie.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is thans bereikbaar via een separate ingang. Via de overloop zijn een tweetal slaapkamers bereikbaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 10,5 m² en 9,6 m² groot. Verder is op de eerste verdieping een woonkamer met open keuken aanwezig. Ook is vanaf hier het balkon bereikbaar. Vanaf het balkon heeft u weids uitzicht over het idyllische heuvellandschap. Tot slot treft u op de eerste verdieping een badkamer met toilet, wastafel en douche.

Bijgebouwen en huisweide
Via de tuin alsook via de wasruimte is de garage bereikbaar. Aangrenzend aan de garage is een berging/overkapping gelegen. De huisweide heeft een oppervlakte van ca. 6.109 m² (0.61.09 ha.) en beidt daartoe volop mogelijkheden voor het houden van paarden, (klein)vee of andere hobby’s.
De huisweide is in westelijke richting oplopend gelegen en op het perceel rust een verplichting tot het gebruiken als grasland.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Gulpen-Wittem buitengebied' van de gemeente Gulpen-Wittem. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming 'Wonen' toegekend gekregen.
Het aangrenzende perceel grasland is eveneens gelegen in dit bestemmingsplan heeft de enkelbestemming 'Agrarisch met waarden - Natuur - en landschapswaarden' toegekend gekregen.

Ligging
Deze woning is gelegen op een unieke plek tussen Slenaken en Gulpen. In de nabijheid zijn eveneens de gehuchten Pesaken, Beutenaken en Euverem gelegen. Voor de dagelijkse voorzieningen is men aangewezen op het bruisende centrum van Gulpen. In Gulpen vindt men naast diverse gezellige terrassen een compleet winkelaanbod, scholen en sportvoorzieningen. Vanaf de locatie is Maastricht goed bereikbaar (ca. 15 minuten met de auto). Ook de uitvalswegen naar Luik, Aken en Eindhoven zijn nabij gelegen.

Deze prachtige locatie is een perfecte uitvalsbasis om zuid Limburg te ontdekken en is het startpunt van tal van wandeltochten en fietstochten.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Gulpen, sectie G, nummer 108 ter grootte van 0.66.61 ha. (6.661 m²)

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
124
Perceeloppervlakte
6661
Inhoud
541
Bouwjaar
1957
Extra ruimte
24
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Gasboiler huur
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
212
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object