Plan bezichtigingBel makelaar

Steeweg 36

Beschikbaar
Excellent
Yerseke
€ 600.000 k.k.
1100
 m²
88
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Unieke kans! Gelegen op een schitterende locatie, dichtbij natuurgebied De Yerseke Moer en op loopafstand van het dorpscentrum van Yerseke, vindt u deze vrijstaande semi-bungalow met een carport en ruime garage, op een perceel van circa 1.100 m².
Yerseke, bekend van de oester- en mosselcultuur, beschikt over een uitgebreid voorzieningenniveau. Binnen een half uur staat u in plaatsen als Goes en Middelburg. Antwerpen en Breda zijn eveneens binnen een uur aan te rijden. Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij.

Woning
De bungalow met een inhoud van circa 400 m³ en een volledig woonprogramma op de begane grond dient te worden gemoderniseerd naar de eisen van deze tijd. De indeling is als volgt: hal met toilet en toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en keuken. De aanbouw, toegankelijk via de keuken en vanaf buiten, beschikt over een hal en nog eens twee slaapkamers. De beloopbare zolder van 49 m², bereikbaar via een vlizotrap, is een prima plek voor opslag van spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

Garage
De woning beschikt over een garage van maar liefst 130 m³ en staat via twee toegangsdeuren in verbinding met de tuin. De garage is voorzien van elektra, raampartijen met kunststof kozijnen en beschikt aan de voorzijde over een royale carport en eigen oprit.

Exterieur
De tuin rondom de woning is voorzien van gras en diverse bomen en bosschages.

Perceelsgrens
De zuidelijke nog in te meten perceelsgrens zal komen te liggen circa 1 meter evenwijdig uit de achtergevel van de garage.

Algemeen
Bouwjaar: 1957
Perceeloppervlakte: circa 1.100 m²
Vraagprijs: € 600.000,-- k.k.

Kenmerken

Woonoppervlakte
88
Perceeloppervlakte
1100
Inhoud
400
Bouwjaar
Extra ruimte
49
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard
Warm water
Garage
Aangebouwd steen, Garage met carport
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object