Plan bezichtigingBel makelaar

Rijksstraatweg 148

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Hurdegaryp
€ 325.000 k.k.
555
 m²
134
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaande woonboerderij gelegen in Hurdegaryp op een perceel van 555 m2 met aan de achterzijde een fraai uitzicht over de landerijen. Het landelijke wonen wordt hier mooi gecombineerd met de aanwezigheid van veel voorzieningen.

Deze woning met een grote inpandige schuur/voormalige deel heeft een moderniseringsslag nodig en biedt goede mogelijkheden om het naar eigen wens op te knappen en eventueel opnieuw in te delen. Veel sfeervolle details zijn nog aanwezig zoals een granito vloer in de hal, glas in lood ramen en en-suite deuren.

== Virtueel al te bezichtigen! Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving! ==

Locatie:
Hurdegaryp is mede door zijn vele voorzieningen, zoals verschillende supermarkten, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten en een divers verenigingsleven met o.a. een multifuncioneel centrum (MFC) een prettig dorp om te wonen. Door de centrale ligging tussen Leeuwarden, Drachten en Groningen (middels goede verbindingen met auto, bus en trein bereikbaar) is Hurdegaryp bij uitstek een plaats voor mensen die ondanks hun werk of studie gericht zijn op een stad toch kunnen genieten van de rust in dit dorp. Het unieke natuur- en recreatiegebied het Bûtenfjild ligt op korte afstand waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of varen.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Entree in hal. Kelder. Werkkamer (ca. 13 m2). Heerlijk lichte woonkamer (ca. 20 m2) en suite met suitedeuren. Keuken met aansluitend de bijkeuken en het toilet. Via de hal is er tevens toegang tot de royale schuurruimte van ruim 50 m2.
1e verdieping: Overloop. 3 slaapkamers. Eenvoudige badkamer. Diverse bergruimtes.

Buiten:
Eigen oprit
Tuin rondom
Vrijstaande garage (15 m2) en berging ca. 30 m2

Een goede kans om hier een mooi droompaleis van te maken. Zie jij het ook? Vraag dan snel een bezichtiging aan.


Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het vermelde aantal m2 en m3 dient daarom nadrukkelijk als indicatief gelezen te worden.

Kenmerken

Woonoppervlakte
134
Perceeloppervlakte
555
Inhoud
813
Bouwjaar
1938
Extra ruimte
55
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (058 310 0000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object