Plan bezichtigingBel makelaar

Warder 17

Verkocht
Excellent
Warder
€ 1.045.000 k.k.
1600
 m²
306
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een prachtige locatie in het IJsselmeerdorp Warder, staat deze boerderij, voorzien van een eigen oprit, garage en bijgebouw. Gelegen op een groot perceel van 1.600 m² aan een rustige weg met panoramisch uitzicht over landerijen tot aan het IJsselmeer. De woning vindt zijn oorsprong in 1978 en is alle jaren keurig bewoond. 
 Kom binnen 
 Via een grote hal betreedt u deze karakteristieke boerderij. Uw oog valt op de antieke plavuizen tegel uit een Fries klooster. U voelt meteen de jaren '80 sfeer, warm en gezellig. Een echt familiehuis. De boerderij is altijd goed onderhouden, maar vraagt om een frisse wind!
 De riante woonkamer met de vierkantspalen in het zicht en de vele raampartijen rondom maakt het een fijne ruimte. De woonkamer loopt door naar de keuken, waar u via meerdere openslaande deuren de tuin kunt betreden. Binnendoor loopt u via de voormalige dierenapotheek naar de garage. Op de verdieping treft u vijf slaapkamers en twee badkamers. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een slaapkamer. Het karakter van de stolp is terug te zien in alle slaapkamers.
 Buiten
 Een heerlijke tuin op het zuiden, met een oneindig uitzicht over de landerijen en het natuurgebied Zeevang. Verschillende terrassen rondom de boerderij, waardoor er altijd wel een plekje in de zon of juist de schaduw te vinden is. De tuin grenst aan een brede sloot, welke toegang geeft tot de Wijzend, waarna u het IJsselmeer op kunt. Op het perceel staat ook nog een schuur. Welke deels is ingericht als een geklimatiseerde wijnopslag. 
 Stelt u zich eens voor, heerlijk in de zon. Een goed glas wijn in de hand. Omringd door fluitende vogeltjes, grazende koeien en het Nederlandse landschap. Op deze plek komt u heerlijk tot rust en kunt u genieten van de natuur.
 Omgeving
 Het historische dorp Warder is centraal gelegen tussen drie grote steden – Hoorn (ca. 10 minuten), Purmerend (ca. 10 minuten) en Amsterdam (ca. 20 minuten). Diverse voorzieningen dichtbij zoals een basisschool, kinderopvang, het zwembad, en een watersportvereniging. De directe levensbehoeften zijn beschikbaar in het naastgelegen dorp Oosthuizen.
 Achter de zichtbare molen is de dijk rond het IJsselmeer zichtbaar. Vissen en vogels zijn overal te zien en te vangen. Rond de Wijzend is een beschermd weidevogelgebied, wat betekend dat er geen bebouwing komt. 
 Enthousiast geworden? Wij ontvangen u graag voor een bezichtiging!
 
 Perceeloppervlakte: 1.600 m²
 Inhoud: 1.195 m³
 Woonoppervlakte: 306 m²
 Bouwjaar: 1978
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
306
Perceeloppervlakte
1600
Inhoud
1195
Bouwjaar
1978
Extra ruimte
19
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard
Warm water
Cv ketel, Geiser eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object