Plan bezichtigingBel makelaar

Oploseweg 1

Verkocht
Excellent
Overloon
€ 700.000 k.k.
1980
 m²
204
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Fraai aan de rand van Overloon gelegen ruime woonboerderij, met bossen op loopafstand. Door aanwezige ruimte volop mogelijkheden voor ondernemende mensen met kantoor of praktijk aan huis. Levensloopbestendig door voorzieningen op begane grond.

 

 PERSPECTIEVEN

 + Vrij en royaal wonen aan de rand van het mooie en gezellige Overloon

 + Levensloopbestendig wonen door aanwezige ruimte en voorzieningen op begane grond

 + Extra activiteiten als kantoor of praktijk aan huis, voor ondernemende mensen

 + Wonen met mantelzorg en/of B&B door extra aanwezige kamers

 + Royaal perceel van bijna 2.000 m² als genietplek voor mensen met kinderen of groene vingers

 

 ALGEMEEN

 Overloon is een gezellig dorp met een rijke historie en een actief verenigingsleven. Door de toeristische trekpleisters als het Oorlogsmuseum, Golfbaan, Zoo Parc Overloon en Landal vakantiepark De Vers, is er een levendige dorpskern met verrassend veel voorzieningen.

 

 Grotere plaatsen in de omgeving zijn Venray (ca. 5 km) en Boxmeer (ca. 10 km). Zowel Nijmegen als Venlo zijn binnen een half uur bereikbaar via de nabij gelegen snelweg A73. Eindhoven is gelegen op ca 45 autominuten. Het treinstation Vierlingsbeek ligt op ca 4 km.

 

 OMSCHRIJVING

 De woonboerderij biedt veel extra ruimte voor ondernemende mensen met kantoor of praktijk aan huis. Tevens is de boerderij levensloopbestendig door alle voorzieningen op begane grond.

 

 WOONKAMER

 De woonkamer is voorzien van een zware eikenhouten vloer, vaste trap en 3 dubbele tuindeuren naar het overdekt terras aan de zonnige zuidzijde van de woning. De draaibare houtkachel zorgt voor gezellige warmte.

 

 KEUKEN

 De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, is opgesteld in een U-vorm en is voorzien van alle voorzieningen zoals een gasfornuis, afzuigkap en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de ruime, volledig betegelde kelder bereikbaar.

 

 TV- of hobbykamer

 

 KANTOOR of SLAAPKAMER

 

 ACHTERHAL

 Met de opstelling van de cv-ketel en aansluitingen voor witgoed.

 

 WELNESSRUIMTE

 Vanuit de inpandige garage heeft u toegang tot de welnessruimte. Deze ruimte is compleet ingericht met een bubbelbadcabine met dubbel ligbad, regendouche en een infrarood sauna.

 

 GARAGE of WERKPLAATS

 De inpandige garage heeft een dubbele draaideur in de eindgevel. De ruimte is in gebruik als werkplaats met bergruimte in de voormalige paardenstal.

 

 1E VERDIEPING:

 SLAAPKAMERS

 De overloop biedt toegang tot de masterbedroom met walk-in closet en een 2e slaapkamer.

 

 BADKAMER

 De geheel betegelde badkamer is gemakkelijk direct bereikbaar vanuit de masterbedroom. Voorzien van een centraal geplaatst ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

 

 BERGZOLDER

 Boven het voormalige achterhuis is een royale bergruimte. Deze is via de vlizotrap bereikbaar. De ruimte biedt mogelijkheden voor de uitbouw met dakkapel en extra kamers.

 

 BIJGEBOUW

 De vrijstaande oude stal (ca. 8 x 10 meter) biedt diverse mogelijkheden voor hobbymatig gebruik. Vervangende nieuwbouw van een garage met hobbyruimte aan de zijkant van het perceel behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

 Bijzonderheden:

 - In Overloon zijn meerdere woningbouwprojecten, zo ook Heldersveld in het lager gelegen perceel achter deze woonboerderij. Door een ruime wateropvang achter de diepe tuin komen de nieuw te bouwen woningen volgens de laatste plannen op meer dan 100 m afstand van de woonboerderij Oploseweg 1. Door ook nog eens de hogere ligging van Oploseweg blijft de privacy van deze BUITENSTATE voldoende gewaarborgd.

 - De woonboerderij is tussen 1998 en 2021 geheel gemoderniseerd en na geïsoleerd.

 - De woning is voorzien van CV HR Combi Vaillant uit 2022, merendeels met vloerverwarming. De woonkamer met zware eikenhouten vloer is voorzien van een knusse houtkachel.

 - De woning is voorzien van Energielabel C. Door het leggen van zonnepanelen op het zuid gerichte dak kan dit nog verder worden verbeterd.

 - In de tuin is een sproei-installatie met ondergrondse leiding voor de helft van de tuin.

 - Door de aanwezige ruim 200 m² woonoppervlakte, plus de 75 m² overige inpandige ruimte is er voldoende plek voor extra activiteiten als kantoor-, werk- of hobbyruimte. Ideaal voor ondernemende mensen!

 - De woning is levensloopbestendig.

 - Het perceel is volledig omheind met hekwerk en elektrische toegangspoort. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of honden.

 - De ruime veranda aan de zuidzijde van de woning, bereikbaar via meerdere opslaande tuindeuren, en afsluitbaar met zeil, geeft gedurende het gehele jaar extra genietmomenten voor de bewoners.

 

 Samengevat een vrij gelegen woonboerderij in een bosrijke omgeving, met recht een fraaie BUITENSTATE voor liefhebbers van het buitenleven!

Kenmerken

Woonoppervlakte
204
Perceeloppervlakte
1980
Inhoud
1105
Bouwjaar
1951
Extra ruimte
77
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object