Plan bezichtigingBel makelaar

Westerbuurt 30

Verkocht
Excellent
Venhuizen
Op aanvraag
23020
 m²
187
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Dit uitzonderlijke object ligt verscholen tussen het groen in een privacy volle en lommerrijke woonomgeving met tevens schuren van maar liefst 520 m². De woning is gesitueerd in een landelijke setting aan één van de geliefde dorpslinten van Venhuizen. De prachtige vergezichten over de West-Friese weilanden maken het geheel compleet. 
 Kom binnen 
 Op de terp heeft lange tijd een boerderij gestaan, de boerderij is in 1986 gesloopt, waarna de huidige woning in dat jaar op dezelfde plek nieuw is gebouwd. De staat van het huis is erg goed, enkel een frisse wind er doorheen en de woning is helemaal anno 2023.
 De centrale hal geeft toegang tot de woonkamer, kantoor, toilet en een slaapkamer met badkamer ensuite. Oftewel, beneden leven en slapen, is hier mogelijk! 
 De woonkamer is riant en heeft veel natuurlijk lichtinval door de vele ramen aan de zuid- en westkant. Vanuit de keuken heeft u zicht op uw achtertuin en de schuren. 
 Op de verdieping treft u vier slaapkamers en een badkamer. Met een vlizotrap kunt u nog de zolder bereiken. 
 Buiten
 De schuifpui biedt u toegang tot het zonneterras op het zonnige zuidwesten. De royale tuin is rondom de woning gelegen. De prachtig aangelegde tuin is een eldorado voor tuinliefhebbers of zonaanbidders. De prachtige en oude Beukenbomen zorgen voor voldoende schaduw. Vanuit de woning en de achtertuin heeft u een prachtig uitzicht op uw eigen weiland.
 Achter de woning staat maar liefst 520 m² aan schuren inclusief een voormalige koelcel. Alle ruimte om te hobby'en of misschien wel diertjes te houden? Gezien het stuk weiland erbij, heeft u daar ook alle ruimte en mogelijkheid voor. Het perceel heeft twee ontsluitingen vanaf de weg en er is ruim voldoende parkeerplek voor meerdere auto's.
 Omgeving
 Op korte afstand van het IJsselmeerstrandje, winkels, sportvereniging, scholen en uitvalswegen naar enerzijds Enkhuizen-Lelystad en anderzijds Hoorn-Amsterdam.
 Zelden komt aan deze mooie lintbebouwing van Venhuizen een dergelijk object beschikbaar waar u dagelijks volop kunt genieten van fauna en flora. En een oneindig uitzicht over de West-Friese weilanden. 
 
 Zien wij u snel voor een bezichtiging? 
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 23.020 m²
 Inhoud: 723 m³
 Woonoppervlakte: 187 m²
 Bijgebouwen: 520 m²
 Bouwjaar: 1986
 Energielabel: C
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
187
Perceeloppervlakte
23020
Inhoud
723
Bouwjaar
1986
Extra ruimte
8
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object