Plan bezichtigingBel makelaar

Roijendijk 2 b

Beschikbaar
Excellent
Mill
€ 350.000 k.k.
2539
 m²
100
 m²
Woonboerderij
Geschakelde woning

Object omschrijving

Heeft u de wens om in een woonboerderij te wonen in het buitengebied van Mill en bent u niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Kom dan eens bij deze karakteristieke boerderij kijken.Wat bieden we aan, een deel van het achterhuis van een karakteristieke woonboerderij welke naar eigen wens in te richten en te moderniseren is. Deze unieke woning is gelegen op een riant perceel in het buitengebied van Mill.In de presentatie treft u enkele 3D artist-impressions aan zoals het mogelijk ingericht zou kunnen worden. Deze dienen ter inspiratie.De boerderij is gebouwd in 1946 en ligt aan een rustige straat in het buitengebied van Mill. Basis- en middelbaar onderwijs, sport, natuur en het centrum van Mill zijn gelegen op ca. 5 autominuten waardoor alledaagse voorzieningen op korte afstand gelegen zijn.

Mill is goed bereikbaar via de rijkswegen A50 en A73 en Cuijk en Uden zijn relatief snel te bereiken.De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 100 m² en een inhoud van ca. 1.021 m³.De kavel heeft een grootte van ca. 2.539 m², het Kadaster zal op een later moment een exacte inmeting komen verrichten.De woning is voorzien van een woonbestemming en de kavel is voorzien van een agrarische bestemming met waarden – groenblauwe mantel.

Aanvullende informatie is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of via Bernheze Makelaars & Adviseurs.Kopers dienen er rekening mee te houden dat zij een ankerloze spouwmuur dienen op te richten tussen de 2 nieuw woningen in het achterhuis, alsook met het voorhuis. Die muur tussen het voor- en achterhuis moet bestaan uit 2 x blokken van 20 cm, eventueel met steunberen aan de zijde van het voorhuis.*Indien de aftrek overdrachtsbelasting interessant is voor u kunt u dit met onze makelaar bespreken*

*Het bovengenoemde adres is een voorlopig adres, de te realiseren woning is gelegen aan de Vaardijk/Vissteeg.*Kortom, ruim wonen in een karakteristiek pand welke u volledig kunt moderniseren gelegen in het buitengebied van Mill. Heeft deze woning uw interesse gewekt, neem dan contact op met ons kantoor voor het plannen van een bezichtiging, onze makelaar leiden u graag rond.

Kenmerken

Woonoppervlakte
100
Perceeloppervlakte
2539
Inhoud
891
Bouwjaar
1943
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
1
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object