Plan bezichtigingBel makelaar

Prinseveld 17

Verkocht
Excellent
Erp
€ 800.000 k.k.
614
 m²
277
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Prachtig gelegen vrijstaande woning met aanbouw en royale tuin.



Deze keurig onderhouden woning is degelijk gebouwd, geheel geïsoleerd en de hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Door de jaren heen is deze woning geheel gemoderniseerd en door de eigenaren met liefde en zorg onderhouden.



De woning is gesitueerd aan een rustige straat in een mooie en gewilde wijk nabij het centrum van Erp, alsook nabij scholen en sportvelden. Het gezellige centrum van Erp is voorzien van diverse soorten winkels en restaurants en is binnen enkele minuten fietsen te bereiken.

Veghel is gemakkelijk bereikbaar via de N-weg welke met beide plekken in verbinding staat. Daarnaast zijn ook steden als Eindhoven en ’s-Hertogenbosch eenvoudig te bereiken via de A50.



Deze sfeervolle vrijstaande woning is gebouwd in 1994, heeft een ruime woonoppervlakte van ca. 277 m², een inhoud van maar liefst ca. 995 m³ en is gelegen op een perceel van 614 m².



INDELING

Begane grond:

Zeer ruime entree/hal is voorzien van een prachtige tegelvloeren biedt toegang tot de meterkast, het toilet en de keuken. Tevens treft u hier de trapopgang naar de eerste verdieping.



De landelijke woonkeuken heeft een L-vormige keukenopstelling met antraciet kleur keukenkasten welke zijn voorzien van leren handgrepen. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een combi-magnetron, oven, fornuis, afzuigkap, vaatwasser, dubbele spoelbak en koelkast.

Verder treft u nog een prachtige vaste servieskast aan in de keuken en een ruime verdiepte kelderkast. Het geheel ademt een landelijke sfeer uit waar u heerlijk kunt tafelen.



De royale living is aan de voorzijde voorzien van een prachtige erker. Heerlijk vertoeven in deze sfeervolle kamer met houten vloer, waar u op diverse plekken plaats kunt nemen. In de zithoek aan de voorzijde van de woonkamer geniet u van de prachtige sfeervolle gashaard met marmeren schouw. Aan de achterzijde is een ruime eethoek geplaatst waar u prachtig zicht op de achtertuin heeft. Via de openslaande tuindeuren kunt u het terras bereiken.



De woning is aan de zijkant uitgebouwd met een tuinkamer welke u bereikt middels schuifdeuren voorzien van glas in lood. Deze tuinkamer is heerlijk licht en middels openslaande tuindeuren bereikt u de tuin. Deze geweldige ruimte is voor diverse doeleinden geschikt.



De achter entree is te bereiken middels de keuken en geeft toegang tot de bijkeuken en de tv-kamer. De bijkeuken is deels betegeld, witgoedaansluitingen, praktische ruimte voor een grote koelkast en vriezer.



De voormalige garage is omgebouwd tot een strak afgewerkte tv-kamer. Deze ruimte is voorzien van een gietvloer, prachtige openslaande tuindeuren die toegang geven vanaf de oprit zijde. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt te denken aan een praktijkruimte of speelkamer.





Eerste verdieping:

De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers, waarvan een met inloopkast en een moderne badkamer. De hele verdieping is afgewerkt met een houten vloer. De slaapkamers zijn allen ruim van formaat en sfeervol afgewerkt in een lichte kleurstelling.



De badkamer, volledig gerenoveerd in 2021, is modern afgewerkt en voorzien van een dubbele wastafel met daarachter een prachtige Marokkaanse tegelwand, ligbad, toilet en een inloopdouche met hand en regen douche.





Tweede verdieping:

Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar u direct toegang krijgt tot de kledingkamer. Naast de balustrade van de trapopgang zijn twee ruime kledingsystemen gesitueerd. Ideaal voor het hangen van uw kleding. Hierachter treft u het knieschot waar voldoende bergruimte aanwezig is.



In het verlengde van de kledingkamer is een sfeervolle en keurig afgewerkte master bedroom met airconditioning aanwezig.

De kledingkamer en slaapkamer staan in open verbinden en zijn voorzien van twee velux dakramen beide afgewerkt met verduistering en een hor.



Via de slaapkamer bereikt u de moderne badkamer.

In 2021 is de badkamer gerealiseerd op deze tweede verdieping. Deze is modern en voorzien van een douchecabine, wastafel met sfeervol meubel, toilet, elektrische verwarming en een velux dakraam. De badkamer beschikt over een laminaat vloer in een lichte kleurstelling. Deze ruimte in combinatie met de slaapkamer is ideaal.





Tuin:

De woning is aan de achterzijde vrij gelegen met weinig tot geen inkijk. De tuin is onder architectuur aangelegd en gelegen op het zuiden. Een groot pluspunt van deze tuin is dat er in ieder jaargetij iets in bloei staat.



U treft in de tuin een tuinkas aan met automatische temperatuur geregelde dakramen, watervoorziening en elektriciteit. De bomen bieden een fraai en groen uitzicht in de tuin.



Verder kunnen we niet om de prachtige eiken houten schuur heen welke in 2010 met vergunning gebouwd is. Deze is ideaal voor het opbergen van het tuingereedschap en de fietsen. Aan de schuur is een ruime veranda gerealiseerd waar u heerlijk kunt genieten van het vrije uitzicht op het “Hamspad”. U kunt hier door de twee geplaatste heaters al vroeg in het voorjaar genieten van de tuin. De wanden zijn geïsoleerd en de veranda is aan één zijde afgesloten met een strakke glaswand. De voor en achtertuin zijn voorzien van verlichting en beregeningssysteem.



De oprit biedt ruimte aan één auto verder is er voldoende ruimte aanwezig in de straat.





Kortom, een prachtig en keurig onderhouden vrijstaande woning gelegen op een unieke locatie!

Heeft deze woning uw interesse gewekt en komt u graag eens kijken, wij nodigen u graag uit om de woning te bezichtigen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
277
Perceeloppervlakte
614
Inhoud
995
Bouwjaar
1994
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Gaskachels, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object