Plan bezichtigingBel makelaar

Leijsenstraat 20

Beschikbaar
Excellent
Oosterhout
€ 595.000 k.k.
1600
 m²
290
 m²
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Toplocatie in “De Heilige Driehoek”Leijsenstraat 20 / Leijsendwarsstraat 6 - OosterhoutDeze voormalige boerderij betreft een gemeentelijk monument en is gelegen op een prachtige locatie. Het betreft hier een uniek historisch pand met een prachtig uitzicht over het polderlandschap.Het object is gelegen in “De Heilige Driehoek” van Oosterhout, op de hoek van de Leijsenstraat en de Leijsendwarsstraat nabij de culturele abdijen. Het pand ligt in het fraaie buitengebied van Oosterhout, maar toch ook op circa 10 minuten lopen van het altijd gezellige centrum.De voormalige boerderij bestaat thans uit een woongedeelte in authentieke staat en een voormalige stal met zolder. De boerderij mag conform het bestemmingsplan omgebouwd worden tot een twee onder een kapwoning, waardoor er twee woonunits ontstaan, ieder met een eigen adres. Het huidige woongedeelte is Leijsendwarsstraat 6. De nog in te delen stalruimte betreft Leijsenstraat 20.De omgevingsvergunning voor het verbouwen van de boerderij tot een twee onder een kapwoning is reeds verleend, waarbij de bouwtekeningen van Architect Arend Groenenwegen zijn goedgekeurd. Dit ontwerp treft u in de brochure aan. Uiteraard kunt u - indien gewenst - naar eigen inzicht wijzigingen in de bestaande ontwerpen maken. Na aankoop kunt u dan ook direct aan de slag!Gaat u de uitdaging aan en realiseert u op deze fantastische locatie uw eigen droomhuis?

Wij zijn enthousiast over de locatie en de plannen. Wij laten u dan ook graag dit unieke pand zien en informeren u graag verder over de mogelijkheden.--------Leijsenstraat 20 – OosterhoutHet betreft hier het nog in te delen stalgedeelte met zolder.Het object is opgetrokken met spouwmuren en gedekt met pannen met riet onderlaten. Verder is het object voorzien van enkel glas en is er geen isolatie aanwezig.Hier zijn (nog) geen nutsvoorzieningen aanwezig.Grootte perceel: circa 1.600m2 (of zoveel na kadastrale inmeting zal blijken), kopen van meer of minder grond bespreekbaar.Woonoppervlak ontwerp: circa 290m2

Energielabel: geenEigen oprit aanwezig.

Bouw van 1 bijgebouw mogelijk.Ook voor deze woning zijn door architect Architect Arend Groenenwegen impressietekeningen gerealiseerd.Van stal naar levensloopbestendige droomwoning!!--------Bijzonderheden- Het betreft hier een gemeentelijk monument

- Geen ondergrondse tanks bekend, wel voormalige mestputtenDe oude vrijstaande koeienstal en het kippenhok, welke nabij de boerderij aanwezig zijn, zullen worden afgebroken. Verder staan er twee Vlaamse schuren bij de boerderij. Deze worden niet verkocht. De huidige eigenaar zal deze gaan verbouwen tot een woning en deze zelf gaan bewonen.Leijsendwarsstraat 6 en Leijsenstraat 20 kunnen eventueel ook samen worden gekocht en vormen gezamenlijk de vrijstaande langgevelboerderij. Zie informatie over beide objecten in de brochure. Omgevingsvergunning voor verbouwen van de boerderij is reeds verleend. Koper kan direct aan de slag!

Vergunning en asbestinventarisatierapport zijn op aanvraag verkrijgbaar.Wonen op TOPLOCATIE in Oosterhout, ligging in “De Heilige Driehoek”, nabij de culturele abdijen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
290
Perceeloppervlakte
1600
Inhoud
1026
Bouwjaar
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Geen isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object