Plan bezichtigingBel makelaar

Schoterlandseweg 141

Beschikbaar
Excellent
Oudehorne
€ 395.000 k.k.
1195
 m²
327
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Zeer riant pand met mogelijkheden! De huidige bestemming is een combinatie van wonen met horeca. Dit voormalige dorpscafé is sinds 2010 niet meer in gebruik als café, maar wordt sinds die tijd als woning gebruikt. Heb je ambitie om een kleinschalig dorpscafé te beginnen? De ligging is ideaal aan de doorgaande weg, dus veel gratis reclame mogelijk! De handen moeten nog wel even uit de mouwen, maar dan heb je wel een prachtige (woon)boerderij met een woonoppervlakte van maar liefst 327 m².Gelegen op een perceel van totaal 1195 m². Met aan de achterzijde zicht over het agrarisch gebied en de weilanden. De prachtige natuurgebieden ‘De Kiekenberg’ en de Tjongervallei liggen op wandelafstand. Dat het hier heerlijk woont blijkt wel uit het feit dat de huidige eigenaren pas na 45 jaar tevreden wonen hier vertrokken zijn.Indeling en afmetingen woonhuis: voor de exacte indeling verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is via onze website te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Bij dit pand zijn een aantal belangrijke punten die vooraf bekend gemaakt moeten worden om eventuele teleurstellingen te voorkomen:

1. De huidige bestemming is horecadoeleinden (in combinatie met wonen), voor horecaondernemers dus prima geschikt. Wil je alleen wonen met hobbyruimte? De gemeente Heerenveen heeft schriftelijk aangegeven dat er wellicht kansen zijn voor een omzetting naar de woonbestemming. Deze omzetting kost tijd en geld. Meer informatie via de makelaar.

2. Binnen de huidige bestemming ‘horecadoeleinden’ mag er gewoond worden ten dienste van een bedrijfsmatig gebruik. Ter voorbereiding op een eventueel bod blijkt het in de praktijk erg belangrijk om dit op voorhand met uw geldverstrekker of tussenpersoon te bespreken. Het zal gevolgen hebben voor de inbreng van eigen middelen. Dat kan per situatie en bank verschillen.

Indien gewenst kunt u via de makelaar meer inzage krijgen in de correspondentie hierover met de gemeente en een externe adviseur.

In de tweelingdorpen Nieuwehorne en Oudehorne zijn legio voorzieningen aanwezig, zoals scholen, kinderopvang, kerken, horeca, dorpshuis, buurt- en sportverenigingen, supermarkt en overige detailhandel. Natuurgebieden als het “Katlijker Schar”, “de Kiekenberg”, “de Tjongervallei” en Oranjewoud zijn nabij. Dit alles op 10 minuten autorijden van Heerenveen, de A32 (richting Zwolle) en de A7 (richting Drachten-Groningen).Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!Bijzonderheden:

• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Atag uit 2014)

• Keuken met vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap

• Elektrisch: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars

• Badkamer in verouderde stijl: met ligbad, douche en wastafel

• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing

• Woonkamer (voormalige café) is van binnenuit geïsoleerd met steenwol

Kenmerken

Woonoppervlakte
327
Perceeloppervlakte
1195
Inhoud
1100
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
20
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan drukke weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
855
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Sierd Moll (0513 460101) voor meer informatie over dit object