Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsstraat 785

Verkocht
Excellent
Oudkarspel
€ 400.000 k.k.
371
 m²
153
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de gezellige Dorpsstraat van Oudkarspel staat dit monumentale pand. Een prachtig pand op een mooie plek. Onderhoud en renovatie is wel aan de beurt, dit pand verdient liefde en aandacht. Met een creatief oog en de juiste materialen, kan dit de absolute parel van Oudkarspel worden.
 
 Kom binnen 
 De hal loopt dwars door de woning heen van de voordeur tot de achterdeur. Aan de rechterkant van de vindt u de keuken en de voorkamer. Verstopt in de hoek nog een kleine badkamer en toilet. Middels de visualisaties laten we u zien wat er van gemaakt kan worden. 
 Aan de andere kant van de hal treft u de woonkamer en een slaapkamer. 
 Echte authentieke details zijn hier nog aanwezig, een bedstee, de schouw en lambrisering. Op de verdieping zijn twee slaapkamers ingetimmerd en verder is het een grote open ruimte. 
 
 Buiten
 Via de bijkeuken komt u buiten, een heerlijke tuin op het zuidwesten. Er is een moestuintje aangelegd, dus hier kunt u zo mee verder. 
 Er staat een klein boetje als berging voor tuingereedschap. Er loopt een pad naar achter naar de Voorburggracht, hier kunt u eventueel ook twee auto's parkeren.
 
 Locatie
 De woning ligt in het gemoedelijke dorp Oudkarspel met diverse voorzieningen op heel korte afstand gelegen. Denk bijvoorbeeld aan een basisschool, een supermarkt, recreatie en diverse sportclubs. Alkmaar en Schagen liggen op een kwartier afstand, de openbaar vervoer verbindingen zijn goed en de uitvalswegen in de regio zijn snel te bereiken.
 
 Wordt u blij van deze woning? Heeft u twee rechterhanden en kriebelt het om hier aan de slag te gaan? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.
 
 Kenmerken
 Bouwjaar: 1893
 Woonoppervlakte: 153 m²
 Inhoud: 568 m²
 Perceeloppervlakte: 371 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
153
Perceeloppervlakte
371
Inhoud
568
Bouwjaar
1893
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Gasboiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object