Plan bezichtigingBel makelaar

Groenvelderweg 15

Beschikbaar
Excellent
Dirkshorn
€ 875.000 k.k.
3000
 m²
172
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Tussen het groen staat deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 3.000 m². Deze comfortabele woning met inpandig bereikbare garage en vrijstaande schuur is gelegen aan de Groenvelderweg 15 in Dirkshorn en biedt een ideale combinatie van ruimte, comfort en moderne voorzieningen. Met een woonoppervlakte van wel 172 m² en een riant en privacy vol perceel, is dit geheel ruim en uitnodigend. Het bouwjaar van 1992 staat garant voor een solide basis. De 25 zonnepanelen en goede isolatie zorgen voor een energielabel A. Dit zorgt voor een efficiënt energiegebruik en lage (verbruiks)kosten.
 
 Kom binnen
 Bij binnenkomst vindt u een lichte woonkamer met een schuifpui die uitkomt op een van de terrassen in de fraai aangelegde tuin. Of u nu wilt genieten van een ontbijt in de vroege ochtendzon of wilt ontspannen tijdens de middag, deze tuin biedt het allemaal. In de woonkamer is ook airconditioning en een sfeervolle houtkachel aanwezig. Dit maakt de woonkamer tot een uitermate comfortabele plek waar het altijd aangenaam is. De keuken, van het gerenommeerde merk Bulthaup, is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een stijlvolle en functionele omgeving om uw culinaire vaardigheden te laten schitteren. Een bonus is de kantoorruimte op de begane grond, perfect voor wie vanuit huis werkt of behoefte heeft aan een rustige omgeving om te studeren. Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom aan de achterzijde is gelegen. Deze kamer is voorzien van een vaste kastenwand en airconditioning. Hierdoor kunt u altijd genieten van een goede nachtrust in een fijn klimaat. Wat betreft duurzaamheid is deze woning uitgerust met maar liefst 25 zonnepanelen (295 Wp per paneel), waardoor de energierekening aanzienlijk wordt verlaagd. Voor betrouwbaar en snel internet is er glasvezel aanwezig.
 
 Buiten
 In de tuin ervaart u volop rust en privacy, hier kunt u optimaal genieten van het buitenleven. In de voortuin staan mooie leilinden en het geheel wordt omsloten door een afwisselende combinatie van groen. Aan de zijkant van het perceel staat een riante vrijstaande schuur waar veel ruimte is voor bijvoorbeeld uw oldtimer of motoren. Daarnaast is er ook voldoende ruimte om te klussen of uw hobby’s te beoefenen. 
 
 Omgeving
 Deze woning biedt een ideale combinatie van rust, ruimte en privacy, zonder concessies te doen aan de nabijheid van essentiële voorzieningen. Op korte afstand bevinden zich een basisschool, manege Belckmeer en diverse winkelvoorzieningen. Bovendien ligt in het naastgelegen dorp Tuitjenhorn een groot waterspeelpark genaamd "De Holle Bolle Plons", wat een aantrekkelijke toevoeging is voor gezinnen met kinderen. Ontspannen en genieten van een rondje golf op een prachtige 18-holes golfbaan, dat kan bij Golfbaan Dirkshorn! De golfbaan ligt schuin achter de woning. Deze geweldige locatie biedt niet alleen golfplezier, maar ook een scala aan andere sportfaciliteiten in de directe omgeving. En als u zin heeft in een verkwikkende strandwandeling, bereikt u binnen een mum van tijd de prachtige Noord-Hollandse kust. Bovendien ligt het bruisende centrum van Schagen met onderwijs, een diverse winkelaanbod, restaurants en het NS-station op slechts 10 minuten rijden met de auto. 
 
 Kortom, deze woning biedt het beste van beide werelden: een comfortabel en stijlvol huis, omringd door een prachtige tuin en gunstig gelegen nabij alle nodige voorzieningen. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging. Wij laten u deze woning graag zien!
 
 Perceeloppervlakte: 3.000 m²
 Inhoud: 865 m³
 Woonoppervlakte: 172 m²
 Kelder: 16 m²
 Inpandigbereikbare garage: 33 m²
 
 Vrijstaande schuur: 68 m²
 Bouwjaar: 1992
 Energielabel: A
 
 De huidige bestemming is thans agrarisch. De gemeente heeft al positief gereageerd op het verzoek tot omzetting naar een Wonen-bestemming. 
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
172
Perceeloppervlakte
3000
Inhoud
865
Bouwjaar
1992
Extra ruimte
61
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object