Plan bezichtigingBel makelaar

Kloostereindweg 5

Verkocht
Excellent
Helmond
€ 997.500 k.k.
3425
 m²
312
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Zeer fraai gelegen, royaal vrijstaand landhuis met dubbele garage, een multifunctioneel bijgebouw annex 2e woning, een uitstekend isolatiepakket, 17 zonnepanelen en een prachtig, parkachtig perceel.



BIJZONDERHEDEN

- Volledig geïsoleerde garage met zolderverdieping van in totaal 88 m2,

- Multifunctioneel bijgebouw annex 2e woning, geschikt voor mantelzorg,

- Volledig isolatiepakket en 17 zonnepanelen,

- Prachtig, parkachtig perceel van ruim 3.400 m2,

- Gelegen op zeer vrije woonlocatie met een recreatieve - vijver aan de voorzijde,

- Gunstig gelegen nabij de A67 (Venlo-Antwerpen) b.v. binnen 15 minuten in Eindhoven.



ALGEMEEN

Dit fraaie landhuis uit 2001 is sierlijk gebouwd met het gebruik van hoogwaardige materialen. De fijne architectuur in

combinatie met veel ruimte en hoogwaardige bijgebouwen zorgen voor een optimaal woongenot en bieden u diverse mogelijkheden voor onder andere een beroep aan huis en eventuele mantelzorg. We nodigen u graag uit voor een bezichtiging om de mogelijkheden te ervaren. In het landhuis is glasvezel aanwezig en zijn alle vertrekken voorzien van een ringleiding voor stroom, geluid, internet en satelliet televisie. Er is een alarminstallatie aanwezig. De woonkamer is voorzien van screens.



INDELING

BEGANE GROND

Een elektrisch afsluitbare poort met intercom biedt toegang tot de lange oprijlaan. Er is meer dan voldoende parkeerruimte op het perceel, maar u kunt ook met gemak meerdere auto’s kwijt in de dubbele garage.



U betreedt de woning via een zijentree. In de ruime ontvangst hal bevinden zich de garderobe, de meterkast, de trapopgang en de betegelde toiletruimte. De hal is keurig afgewerkt met een gebakken tegel die doorloopt in de plinten (voorzien van vloerverwarming) en een stucwerk plafond met sierlijst. Eenzelfde afwerking loopt door over de gehele begane grond.



WOONKAMER

De woonkamer is zeer royaal van opzet en is middels de vele raampartijen rondom voorzien van veel lichtinval, daarnaast kijkt u hierdoor prachtig weg over het parkachtige perceel. Er is meer dan voldoende ruimte voor het opstellen van een ruime zithoek en een ruime eethoek. In de woonkamer is verder een sfeervolle gashaard aanwezig en een Inverter airconditioning die kan koelen en verwarmen.



ROYALE WOONKEUKEN

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de grote leefkeuken. De luxe keukeninrichting is van alle gemakken voorzien.

Zoals veel aanrechtblad en kastruimte , inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast , vriezer, combimagnetron en vaatwasser op hoogte. Vanuit de leefkeuken heeft u toegang middels openslaande tuindeuren naar een heerlijk zonnig en groot terras op het zuiden.



RIANTE BIJKEUKEN

De grote bijkeuken is toegankelijk via de leefkeuken. Deze is voorzien van een royale inloopkast. Waar ook de cv-installatie is opgesteld. Verder is de bijkeuken voorzien van een tweede aanrechtblad inclusief spoelbak, koud en warm water en voldoende aanrecht kastjes. Naast de aanrecht is er voldoende ruimte voor een koelkast/vriezer en zijn er witgoedaansluitingen.



1E VERDIEPING

De ruime overloop biedt toegang tot 4 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is zeer royaal van opzet en heeft een gestuct plafond wat fraai doorloopt tot in de nok. De vloer is belegd met een mooie pvc-vloer, verder bevinden zich hier een dakraam met elektrisch rolluik en inbouwkasten. De overige slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Voor de afmetingen kunt u de bijgevoegde indelingsplattegronden raadplegen. Vanuit de overloop heeft u met een vlizotrap toegang tot de bergzolder.



BADKAMER

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, een douchehoek met 6 extra zij-sproeikoppen, een dubbele wastafel met meubel en een hangtoilet.



TUIN

De onder architectuur aangelegde, zeer fraaie tuin is voorzien van diverse volwassen beplantingen, gazon en terrassen. In de tuin ervaart u optimale vrijheid doordat u weids wegkijkt over naastgelegen landerijen. De tuin beschikt over een eigen grondwaterpomp en een beregeningsinstallatie.



TWEEDE WONING

Deze vrijstaande multifunctionele woning is geheel geïsoleerd. De woning kan worden gebruik voor praktijkruimte, bedrijfsruimte, bed en breakfast of mantelzorg. De inrichting van de woning is als volgt. Hal met tegelvloer en meterkast, riante woonkamer met schouw en verhoogd plafond ,toilet met inloop douche, slaapkamer, berging met zolder. De woning heeft kunststof ramen inclusief HR-glas en 5 draai-kiep ramen, deze zijn voorzien van insectenhorren.

De berging van de woning heeft een grote betegelde wasbak/gootsteen met warm en koud water. De berging is voorzien van ramen (veel daglicht)en is geheel betegeld tot aan plafondhoogte. In de betegelde vloer bevindt zich één afvoerputje. In de berging is een cv - installatie aanwezig. De woning is rondom geheel bestraat en heeft twee terrassen.



PARKEER/TERRAS

Aan het royale parkeer/ terras grenst de riante oprit (40 m),het landhuis ,vrijstaande tweede woning en dubbele grote vrijstaande garage. Hier kunnen meerdere voertuigen worden geparkeerd. Het parkeer/ terras is voorzien van riolering met twee afwateringsputten.



RIANTE VRIJSTAANDE DUBBELE GARAGE (ca. 88 m2)

Deze is voorzien van een infrastructuur voor alarminstallatie. Grote begaanbare zolder met vaste trap, verwarming, riolering met twee afvoerputjes, vetvrije tegelvloer, beregening installatie, omvormer zonnepanelen installatie en uitstort gootsteen met kraanwater aansluiting. De garage is multifunctioneel, er kunnen meerdere voertuigen worden geparkeerd. Ook is er eventueel ruimte voor een caravan, camper of bedrijf bus. De 2 sectionaaldraaiendedeuren

(hoogte van 2.85 meter) zijn elektrisch en op afstand bedienbaar. Er zijn voldoende stopcontacten aanwezig.

Het geheel om de garage is bestraat.

Kenmerken

Woonoppervlakte
312
Perceeloppervlakte
3425
Inhoud
1293
Bouwjaar
2001
Extra ruimte
28
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object