Plan bezichtigingBel makelaar

Stoksestraat 5

Verkocht
Excellent
Loosbroek
€ 925.000 k.k.
7279
 m²
393
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Zeer ruime en moderne woonboerderij geschikt voor dubbele bewoning in het kader van mantelzorg, gelegen aan de rand van Loosbroek op een perceel van 7.389 m².

 

 De vigerende bestemming op dit moment is agrarisch, waarbij de gemeente Bernheze heeft aangegeven in principe medewerking te willen verlenen aan het omvormen van de bestemming naar wonen. Daarnaast is het in principe mogelijk om een tweede woonbestemming toe te voegen indien een bouwtitel wordt aangekocht via de ruimte voor ruimte regeling, in dat geval kan de boerderij gesplitst worden.

 

 De boerderij is in 1926 gebouwd en is door de jaren heen op diverse fronten gemoderniseerd. Onder andere is de kap geïsoleerd en zijn ook de gevels opnieuw gevoegd, daarnaast is de boerderij grotendeels voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing. Onlangs is de begane grond volledig gemoderniseerd en voorzien van een PU gietvloer en een sfeervolle houtlook PVC-vloer in een vissengraadmotief. Het geheel is op dit moment intern verdeeld in een woonruimte met vloerverwarming en een werkruimte. Beide delen zijn uitgerust met voorzieningen om in te richten als woonruimte, daardoor is splitsen zoals eerder genoemd of bewoning met mantelzorg goed mogelijk.

 

 Het geheel is gelegen aan de rand van Loosbroek in het buitengebied van de gemeente Bernheze. Voorzieningen als basisonderwijs, sportverenigingen, dagwinkel, gemeenschapshuis e.d. zijn allen aanwezig in Loosbroek. Daarnaast zijn in zowel Heeswijk-Dinther als Nistelrode, beiden op circa 10 autominuten afstand, diverse supermarkten en speciaalzaken aanwezig.

 

 Ook de ontsluiting is goed, via de N279 zijn zowel Veghel, Den Bosch en de snelweg A50 binnen korte tijd te bereiken.

 

 

 

 Indeling woonhuis (rechterzijde)

 Begane grond:

 Via de entree aan de rechterzijde van de woning komt u binnen in de royale hal met trapopgang, meterkast en een aparte toiletruimte. Vanuit hier is toegang tot de bijkeuken en de woonkeuken. De ruime bijkeuken is volledig betegeld en voorzien van een wastafel, de witgoedaansluitingen en de cv-installatie (2021). Daarnaast heeft de bijkeuken ook nog een aparte buitendeur.

 

 De bijzonder ruime woonkeuken is uitgerust met kastenwand en kook-/spoeleiland in lichte kleurstelling en een donker composiet blad. De keuken is onder meer voorzien van een 6-pits inductiekookplaat, afzuigkap, Koelkast, vaatwasser, boiler, combi-magnetron en stoomoven en koffieautomaat. Er is ruimschoots plaats voor een eettafel met ca. 10 dinerstoelen, ideaal voor een groot gezin of om vrienden en familie te ontvangen. Door de vele raampartijen valt er prettig veel daglicht de ruimte binnen.

 

 De sfeervolle woonkamer staat in open verbinding met de woonkeuken en geniet van dezelfde strakke en moderne uitstraling. Tevens treft u hier een airco. Via de woonkamer is de werkkamer, serre en de hal naar de linkerhelft van de woonboerderij te bereiken.

 

 De werkkamer is ruim van formaat en geniet van voldoende daglicht door de twee raampartijen aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is ideaal voor een thuiswerkplek, hobbyruimte of speelkamer.

 

 Aan de achterzijde is toegang tot de serre c.q. tuinkamer. Deze prachtige ruimte geeft u een wijds uitzicht over de achtertuin en de achtergelegen landerijen.

 

 

 Eerste verdieping:

 Via de hal bereikt u middels de trapopgang de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot maar liefst een vijftal slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en de bijzonder grote zolder (linkerdeel) met vliering. Tevens is hier via een vlizotrap de bergzolder te bereiken.

 

 De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloerafwerking, een lichte wandafwerking en dakvenster welke zorgt voor veel daglicht en eventueel ventilatie. Een aantal kamers hebben tevens praktische inbouwkasten.

 

 De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad, douche en wastafel met meubel. Door het dakvenster valt prettig veel daglicht de ruimte binnen.

 

 

 

 Indeling woonhuis (linkerzijde)

 Begane grond:

 Aan de voorzijde van de woning betreed u de hal met meterkast en trapopgang. Deze ruimte geeft u toegang geeft tot een werkruimte en de showroom.

 

 De werkkamer is ingericht als kantoor. Het kantoor is keurig en modern afgewerkt met een strakke PU gietvloer en strakke, lichte wandafwerking. Deze ruimte geeft u een prachtig zicht op de straatzijde van de woning. In deze ruimte treft u een trapkast en kunt u de tweede werkruimte bereiken.

 

 De showroom is voorzien van diverse raampartijen waardoor veel daglicht de kamer binnenvalt. De ruimte is keurig afgewerkt met een sfeervolle houtlook PVC-vloer in vissengraadmotief en een strakke wandafwerking. Verder ziet u dat in deze ruimte dat de karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven.

 

 De moderne werkkamer is voorzien van strakke wandafwerking, een strakke PU gietvloer en beschikt over een airco. De kamer geniet van veel daglicht toetreding door de grote raampartij aan de achterzijde van de woning. Verder treft u hier een keukenblok met spoelbak en een vaste kast. Via de werkkamer kunt u de hal bereiken welke de twee woonhelften scheid.

 

 De hal geeft tot het rechter woongedeelte en de bijkeuken/pantry.

 

 De bijkeuken/pantry is voorzien van in L-vormige keuken met vaatwasser en uitgevoegd in lichte kleurstelling. De pantry is afgewerkt met een PU gietvloer en strakke witte wand- plafondafwerking. Via de pantry is de achtertuin, een portaal, een separaat toilet met fontein en een badkamer bereikbaar.

 

 De badkamer is volledig betegeld in lichte kleurstelling en beschikt over een ligbad, douche, wastafel en toilet.

 

 Uiteraard leent dit deel van de woning zich perfect als mantelzorgwoning. Dit keurig en strak afgewerkt gedeelte komt perfect overeen met het rechterdeel van de woning.

 

 

 Eerste verdieping:

 Deze bestaat hier uit een open zolder met vliering. Deze ruimte kunt u naar eigen wens inrichten en biedt de mogelijkheid om meerdere slaapkamer te realiseren.

 

 

 

 Tuin/Erf

 De tuin is gedeeltelijk gesplitst, voorzien van gazons, aangeplante borders en een zeer ruim terras aan de achterzijde van de woning. De voortuin is keurig aangelegd en voorzien van omheining.

 Het erf bestaat verder uit verharding c.q. bestrating en een gedeelte is landbouwgrond.

 

 Daarnaast zijn er nog enkele opstallen, een schuur met een ruimte ingericht met bar en toilet, werkplaats en diverse ruimtes voor opslag/berging. Verder treft u nog een open veldschuur voor het stallen van materiaal of caravan/camper en 24 zonnepanelen welke in 2021 zijn geplaatst.

 

 Kortom, een object met zeer uiteenlopende mogelijkheden voor bewoning waar u kunt genieten van de rust en ruimte in het buitengebied van Loosbroek. Wilt u meer informatie of plant u graag een bezichtiging? Neem dan contact met ons op. Onze makelaars leiden graag rond.

Kenmerken

Woonoppervlakte
393
Perceeloppervlakte
7279
Inhoud
1389
Bouwjaar
1927
Extra ruimte
12
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Carport, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object