Plan bezichtigingBel makelaar

Dieverbrug 15

Beschikbaar
Excellent
Dieverbrug
€ 345.000 k.k.
1090
 m²
86
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op zoek naar een plek om vrij te wonen en toch dichtbij voorzieningen en de natuur? Hier kan het! Binnen 5 minuten staat u bij de supermarkt, maar fietst u ook zo het Nationaal Park Drents Friese Wold in....Deze vrijstaande woning ligt net buiten Diever en ligt aan de achterzijde geheel vrij. De eind jaren ’50 gebouwde woning is eenvoudig uitgevoerd, maar wel bewoonbaar. Houdt u er wel rekening mee dat de woning nog wel moet worden ge-update. Hierdoor heeft u wel de mogelijkheid om de woning geheel aan te passen naar uw eigen wensen.Diever met alle winkel- en sociale voorzieningen ligt op circa 1 km. Het busstation, met goede verbindingen naar Meppel, Assen, Beilen en Steenwijk, ligt op loopafstand.Nationaal park “Drents Friese Wold” ligt dus op korte afstand. Dit park is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied.Indeling:

Begane grond:

Entree met trapopgang en provisiekelder. Straatgerichte, dichte keuken met keurige keukeninrichting v.v. gaskookplaat en afzuigkap. Woonkamer met gashaard en inbouwkast. Slaapkamer. Inpandige berging/bijkeuken met separaat toilet.1e verdieping:

Overloop. 3 Slaapkamers, waarvan één met een douche.2e verdieping:

Middels luik naar onbevloerde ruimte.Algemeen:

Bouwjaar: 1959,

Kaveloppervlakte ca. 1090 m²,

Woonoppervlakte ca. 86 m², overige inpandige ruimte ca. 0 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 0 m², externe buitenruimte ca. 28 m², inhoud ca. 335 m³,

Bouwaard: de buitengevels zijn opgetrokken in metselwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout. De gehele woning is voorzien van enkele beglazing. De vloeren van de begane grond zijn deels uitgevoerd in hout en deels in beton (alleen bijkeuken/berging). De verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton. De tweede verdieping is onbevloerd. Het dak is beschoten door middel van eternietplaten (asbesthoudend) met pannen.

De woning is niet geïsoleerd,

Verwarming door middel van gaskachels,

Warmwatervoorziening door middel van geiser,Vrijstaande schuur met aanbouw:

Oppervlakte totaal ca. 28 m²,Tuin:

Rondom de woning ligt een ruime tuin met een open karakter en vrij uitzicht. De tuin biedt voldoende ruimte en mogelijkheden voor een leuke buiten zit, moestuin, boomgaard etc. etc.Goed om te weten:

- De verkoop betreft een nalatenschap, de notariskeuze is voorbehouden aan verkopers (Varekamp Notariaat, Dwingeloo)

- In de koopakte zal een ouderdomsclausule, asbestclausule en een niet-bewonersclausule worden opgenomen.

- Bestemming: Wonen, dubbelbestemming: Cultuurhistorie

Kenmerken

Woonoppervlakte
86
Perceeloppervlakte
1090
Inhoud
335
Bouwjaar
1959
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Geen isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object