Plan bezichtigingBel makelaar

Kolonievaart 4

Verkocht
Excellent
HUIS TER HEIDE
€ 895.000 k.k.
7510
 m²
315
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Royaal LANDHUIS gelegen tegenover het Fochteloërveen op een ruim bemeten perceel dichtbij Assen.



Wilt u in alle rust en ruimte volledig privé van het Drentse platteland genieten en comfortabel wonen op minder dan 20 fietsminuten van Kloosterveen? Kom dan dit BIJZONDER DEGELIJK gebouwde jonge (bouwjaar 2007) landhuis met dubbele garage bekijken.



Het perceel van 7.510m² biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld het hobbymatig houden van kleinvee (het achtergelegen weiland is volledig omheind), het starten van een bed & breakfast of een bedrijf aan huis.



Reeds bij de bouw is rekening gehouden met de mogelijkheid tot dubbele bewoning (kangoeroewoning). Dankzij de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond is het huis volledig levensloopbestendig. Tegelijkertijd betreft het de ideale gezinswoning dankzij de aanwezigheid van zes slaapkamers, twee badkamers en veel bergruimte.



Ook aan duurzaamheid is gedacht. De woning is optimaal geïsoleerd, beschikt over uitsluitend kunststof kozijnen en heeft vloerverwarming op de gehele begane grond.



De indeling is als volgt:



Begane grond: entree / hal met toiletruimte en toegang tot de riante living. Het uitzicht over de landerijen is werkelijk fantastisch. De vide zorgt een ruimtelijk gevoel, prachtig lichtinval en een luxe beleving.



Aan de voorzijde bevindt zich een woonkeuken met nette keukenopstelling geplaats in een schiereilandopstelling met alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u de slaap-/werkkamer met eigen badkamer en walk-in kast. Deze ruimte heeft een deur naar buiten en heeft daarmee een eigen entree. De bijkeuken is zeer praktisch en gelegen naast de hal. De (dubbele) garage is inpandig bereikbaar en heeft zelf vloerverwarming. Desgewenst zou deze ruimte bij de woning kunnen worden gevoegd waardoor nog meer ruimte op de begane grond ontstaat.



Eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot de vijf slaapkamers variërend in oppervlakte van 13 m² tot ruim 35 (!) m² en een ruime badkamer met ligbad, wandcloset, inloop douche en dubbele wastafel.



Tweede verdieping: twee bergzolders welke bereikbaar zijn via vlizotrappen bieden nog meer bergruimte.



De plek: Het geheel is gelegen buiten de bebouwde kom, aan het kanaal, tussen Huis ter Heide en Veenhuizen. Door de centrale ligging zijn de steden Groningen, Assen, Hoogeveen en Drachten snel en eenvoudig te bereiken. Veel voorzieningen (scholen en winkelcentra) zijn te vinden in de wijk Kloosterveen (Assen).



Direct tegenover de woning bevindt zich het natuurgebied Fochteloërveen. Het Fochteloërveen is een 2.500 ha. groot natuurgebied op de grens van Friesland en Drenthe. Het geldt als één van de weinige en één van de best bewaarde hoogeveengebieden in Nederland. Een ideaal gebied om per voet, fiets of paard te recreëren.



Kortom, optimaal genieten van Drenthe in dit royale landhuis met grote mogelijkheden. Bent u enthousiast geworden? Bel voor een afspraak, de makelaar gaat graag met u kijken.



Toelichting meting gebruiksoppervlakte

De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het vermelde aantal m2 en m3 dient daarom nadrukkelijk als indicatief gelezen te worden.



Kenmerken: Exclusief wonen, landelijk wonen

Kenmerken

Woonoppervlakte
315
Perceeloppervlakte
7510
Inhoud
1624
Bouwjaar
2007
Extra ruimte
111
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Aan vaarwater, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object