Plan bezichtigingBel makelaar

Ontginningsweg 24

Beschikbaar
Excellent
Grashoek
€ 445.000 k.k.
4270
 m²
117
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In het buitengebied van Grashoek ligt deze vrijstaande woning met garage en twee vrijstaande loodsen. Het perceel heeft de bestemming "agrarisch - grondgebonden".

De ligging is prachtig! Een heerlijk ruim perceel van 4.270 m² met alle vrijheid en privacy.
De woning is gebouwd in 1955. Alhoewel de woning in de loop der jaren verbouwd is behoeft het thans wel enig onderhoud en modernisering. De eerste verdieping van de woning heeft een woonkamer met keukenblok, douchegelegenheid en een slaapkamer waardoor deze ook als aparte wooneenheid voor bijvoorbeeld inwonende kinderen gebruikt kan worden.

Indeling:
Begane grond:
Via de entree aan de voorzijde van de woning kom je in de hal. In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal zijn de slaapkamer en de woonkamer bereikbaar. De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 15m². De rechthoekige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 23m² en heeft een verbinding met de keuken. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok. Aansluitend ligt de achterentree met toegang naar de ruime terrasoverkapping. De achterentree geeft toegang tot de volledig betegelde toiletruimte. De aansluitend gelegen badkamer is eveneens volledig betegeld. Hier is een inloopdouche, wastafel, ligbad en aansluiting voor de wasmachine.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping is een tweede woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een douchegelegenheid gelegen. De ruimtes zijn eenvoudig te verbouwen tot (meerdere) slaapkamer(s).

Bijgebouwen:
Direct naast de woning is een vrijstaande garage gelegen. De garage is opgetrokken uit steen en heeft een oppervlakte van circa 35 m².

Loods:
Verder op het perceel zijn twee ruime loodsen gelegen (voormalige agrarische bebouwing). De oppervlakte bedraagt in totaal circa 460 m².
Deze loodsen zijn thans in gebruik voor opslag. De daken van de loodsen zijn voorzien van asbesthoudende golfplaten.

Tuin:
Het perceel is thans ingericht met enkele dierenweides en biedt optimale privacy.

Ligging:
De woning is gelegen in het buitengebied van Grashoek. Grashoek behoort tot de gemeente Peel en Maas, welke op 1 januari 2010 is ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen.

De omgeving van Grashoek biedt veel groen en er zijn in de buurt tal van leuke winkeltjes en restaurants. Het bosrijke westelijk deel van Grashoek wordt begrensd door de Helenavaart. Doordat deze niet meer voor de scheepvaart wordt gebruikt is het gebied daarlangs veranderd in een rustig wandel- en fietsgebied. Ook enkele fietsknooppunten doorkruisen het gebied. Verder zijn er op korte afstand ook nog een paar kleine natuurgebieden om te ontdekken. Grashoek zelf heeft een eigen basisschool en er zijn diverse horeca-gelegenheden. De op- en afrit naar de autosnelweg A67 zijn op korte afstand gelegen waardoor de ontsluiting perfect is!

Voor de ruimere voorzieningen kan men terecht in Panningen. Panningen beschikt over een centrum met een gevarieerd en uitgebreid winkelaanbod, enkele basisscholen, een middelbare school, sportscholen, bioscoop en theater, een grote bouwmarkt en diverse zorgvoorzieningen (huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, hospice, dependance ziekenhuis etc.).

Kenmerken

Woonoppervlakte
117
Perceeloppervlakte
4270
Inhoud
481
Bouwjaar
1955
Extra ruimte
8
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Hr glas
Verwarming
Warm water
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (077-2083166) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object