Plan bezichtigingBel makelaar

Beekkant 6

Beschikbaar
Excellent
Baexem
€ 295.000 k.k.
3000
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

Unieke zeer riante bouwkavel!!
Aankoop van meer meters is bespreekbaar en daardoor uitermate geschikt voor:
- Rustzoekers
- Paardenliefhebbers
- B&B
- ZZP'ers
- Kantoor aan huis

In het buitengebied van Baexem bieden wij u een zeer riante bouwkavel aan voor het realiseren van een woning. Perceel oppervlakte bedraagt circa 3.000 m². Meer of minder meters worden verrekend.
De omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning is reeds verleend. Verder zijn er ook al tekeningen beschikbaar van een woning.
Kortom men kan dus morgen beginnen met bouwen!
Er is een mogelijkheid om meer grond aansluitend bij te kopen (kadastrale perceel is totaal groot 2.24.85 ha), de vraagprijs is afhankelijk van het aantal m2 en de situering.

Bestemmingsplan
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan ‘Reparatie- en veegplan Buitengebied Leudal 2016’ van de gemeente Leudal. Binnen dit bestemmingsplan heeft het perceel momenteel deels de bestemming 'Wonen' en deels ‘Agrarisch’. Verder geldt de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 5’ en de functieaanduiding 'Specifieke vorm van wonen - voormalig agrarisch bedrijf'.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en kan op verzoek worden ingezien.

Het gele bouwvlak en nutsvoorzieningen liggen nu in het midden van het perceel en dienen nog verlegd te worden. Dit dient te gebeuren in overleg met de gemeente en is voor rekening van koper.

Indien de koper de huidige bestemmingplan technische ligging van de kavel wil handhaven dan is dit uiteraard ook bespreekbaar. Hierover gaan we graag in overleg.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Heythuysen, sectie U, nummer 378 gedeeltelijk, ter grootte van circa 3.000 m2. Het betreft een gedeeltelijk perceel welk is ontsloten aan Beekkant. Perceel dient nog kadastraal gesplitst te worden (kosten koper).


Het voorgaande gelieve te beschouwen als een uitnodiging tot het kenbaar maken van uw belangstelling.

Indien u meer wilt weten over dit aanbod, dan kunt u contact opnemen met de heer B. (Bart) Pijs van ons kantoor te Baexem op telefoonnummer: 0475-459260.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
3000
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord

‘Goede voorbereiding is het halve werk’

Onder de naam Highstate projectbegeleiding bundelen Monique Goossens en Wiljan Jansen hun krachten in het adviesconcept voor het bouwen en verbouwen van huizen.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.