Plan bezichtigingBel makelaar

Bosvilla Quercu kavel 1

Excellent
Deurne
€ 915.000,- v.o.n.
920
 m²
312
 m²
Overig

Object omschrijving

IN VERKOOP - BOSRIJK WONEN IN DE WARANDE
Er staat iets heel bijzonders te gebeuren in de Walsbergse Bossen. Aan de rand van Deurne wordt een bijzonder nieuwbouwproject ontwikkeld: Bosrijk Wonen in de Warande. In alle opzichten een spraakmakend project.

Omringd door de vele groenblijvende naaldbomen, eiken en lijsterbessen verrijzen zeven stijlvolle bosvilla’s rondom een sfeervol binnenterrein. Iedere bosvilla heeft een individuele situering op een ruim opgezet kavel. Wie oog heeft voor het samenspel tussen natuur en architectuur herkent direct de passie en het vakmanschap die ten grondslag liggen aan de realisatie van de unieke bosvilla’s. De bosvilla’s zijn ruim van opzet, levensloopbestendig en optimaal gericht op de bosrijke omgeving.

Een uitgelezen kans om volop te kunnen genieten van een kop koffie of een heerlijk ontbijt in een wereld van buitenruimte rondom uw eigen bosvilla. Het project ‘Bosrijk Wonen in de Warande’ brengt u het beste van twee werelden. Enerzijds de rust en ruimte van een bijzondere natuurlijke omgeving. Ontspan, kom tot rust of loop zo via uw achtertuin de fraaie Walsbergse bossen in.

Alle villa’s binnen project Bosrijk Wonen zijn bijzonder hoogwaardig afgewerkt en bieden veel comfort. De woningen zijn gebouwd om lange termijn mee te gaan. Daarnaast zijn de woningen conform de nieuwste berekeningen vrijwel energieneutraal. Ook de hieronder genoemde toevoegingen aan de woning dragen bij aan het duurzame karakter.

Warmtepomp
Alle bosvilla’s zijn voorzien van een warmtepomp. Dit is een elektrische verwarming die klimaatimpact enorm verkleind. De villa’s zijn zo ingericht dat de warmtepomp overal voor een gelijkmatige warmte én voor warm water zorgt. De bosvilla's zijn voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling. 

Luchtverversing
Alle villa’s zijn voorzien van een ventilatiesysteem met warmteterugwinning (WTW). Deze installatie zorgt dat de
woning op de juiste plekken geventileerd wordt. De warme of koude lucht die al in huis aanwezig is, wordt hiervoor
hergebruikt. Zo gaat er geen energie verloren. Met dit systeem is er overal in huis altijd voldoende verse lucht en zuurstof.

Zonnepanelen
Op de villa’s met dakverhoging, worden zonnepanelen op de dakverhoging geplaatst. Bij de lagere villa’s worden ook zonnepanelen geplaatst, maar dan meer naar het midden van het dak. Zo maakt u gebruik van de voordelen van zonnepanelen, zonder dat ze het natuurlijke uiterlijk van uw woning in de weg staan.

Sedumdak 
De daken van de villa’s zijn te bedekken met sedum. Een sedumdak biedt verschillende voordelen. Ten eerste draagt een
sedumdak bij aan een aangenaam binnenklimaat: in de winter houdt het de kou buiten en in de zomer de warmte. Ten tweede zuivert het regenwater en omgevingslucht en produceert het zuivere zuurstof. Het onderhoudsarme dak zorgt daarnaast ook nog eens voor een fraaier uitzicht dan een normaal dak, wat weer geheel past bij de bosrijke, groene omgeving.

Wat maakt deze bosvilla nu zo speciaal?

Exterieur
- Kaveloppervlakte circa 920 m2;
- De bosrijke woonomgeving loopt door naar binnen door toepassing van vele gevelopeningen in de gevels, waardoor veel lichtinval ontstaat;
- Ruime terrasoverkapping aan achterzijde;
- Ondergronds parkeren in ruime kelder (circa 150 m2) met diverse gebruiksmogelijkheden;
- Duurzame installaties in combinatie met vloerverwarming/vloerkoeling (gasloos) en PV panelen.

Interieur
- Woonoppervlakte circa 137 m2;
- Multifunctionele 1e verdieping met diverse indelingsmogelijkheden voor o.a. 2e/3e slaapkamer, werkkamer, sportruimte, optioneel met 2e badkamer;
- Optioneel uit te voeren met een lift vanaf kelder naar begane grond;
- Ruimtelijk en speels effect door een prachtige vide, met optioneel een glazen vloer voor daglicht in kelder;
- Badkamer ‘en suite’ aan master bedroom met schuifdeur.

Kenmerken

Woonoppervlakte
312
Perceeloppervlakte
920
Inhoud
1198
Bouwjaar
2023
Extra ruimte
33
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel
Warm water
Warmtepomp
Garage
Parakeerkelder
Schuur
Ligging
In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Tuin rondom
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object