Plan bezichtigingBel makelaar

Lovendaal 1

Beschikbaar
Excellent
Grubbenvorst
€ 360.000 k.k.
1026
 m²
150
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

TE KOOP PER INSCHRIJVING

De inschrijftermijn sluit op woensdag 18 augustus om 12.00. Het inschrijvingsformulier dient te worden geadresseerd aan notariskantoor Mathijsen & Weijs, Dr. Poelsstraat 10 te 5802 AX Venray.
Inschrijfformulier- en voorwaarden treft u aan in de bijlage van de brochure.

RICHTPRIJS: €360.000,- K.K.


In de kern van Grubbenvorst bieden wij u een statige, karakteristieke woning met tuinhuis aan, gelegen op een perceel van 0.10.26 hectare. De woning is ruim opgezet en heeft een inhoud van circa 615 m³. De mooie, statige uitstraling, met o.a. glas in lood en ensuite deuren, maakt het tot een woning vol potentie.

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten kozijnen
Isolatie: deels dubbel glas/spouwmuren

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel
Warm watervoorziening: middels cv-ketel

Omschrijving
De woning is uitgerust met houten kozijnen en grotendeels voorzien van dubbel glas. Het dak is niet geïsoleerd en gedekt met dakpannen. De woning is aangesloten op alle gebruikelijke nutsvoorzieningen.

Indeling

Souterrain
Provisiekelder.

Begane grond
De hal is uitgerust met glas in lood, authentieke tegelvloer, en statige trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de zitkamer en de halfbetegelde toiletruimte met toilet, fonteintje, authentieke tegelvloer en glas in lood raam. Vanuit de zitkamer zijn de woonkamer en keuken toegankelijk. De woonkamer is uitgerust met parketvloer, erker met glas in lood, ensuite deuren en vaste kasten. Vanuit de woonkamer is middels ensuite deuren de aanbouw/eetkamer te bereiken. De keuken is voorzien van een tegelvloer en keukenopstand met alle benodigde apparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk, waar zich de witgoedaansluitingen en cv-installatie bevinden.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon. Daarnaast is er een badkamer, welke is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel. Verder zijn er nog 2 kamers, waarvan 1 in gebruik is als walk in closet.

Zolder
Bergzolder, bereikbaar middels vlizotrap.

Tuinhuis
Gemetseld vrijstaand tuinhuis met garage, douche en sauna. Vrij eenvoudige bouw, steens gemetseld.

Tuin
De tuin met veel privacy is voorzien van terrassen, borders en een gazon/weide met diverse bomen.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Horst aan de Maas’ van de gemeente Horst aan de Maas. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Wonen’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Het bodem- en asbestonderzoek kan op verzoek digitaal worden toegestuurd.

Ligging
Het object is gelegen in de bebouwde kom van Grubbenvorst, ten noordwesten van de kern en langs het spoor. Grubbenvorst heeft diverse bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, veel natuurschoon en beschikt over openbaar vervoer alsmede een veerpont over de Maas naar het dorp Velden. Tevens is Grubbenvorst uitgerust met 2 basisscholen, een huisartsenpraktijk en de dagelijkse winkelvoorzieningen.
Grubbenvorst ligt nabij de Maas, op een hoogte van ongeveer 20 meter. Verder naar het zuiden en het zuidwesten strekken zich zeer grootschalige bedrijventerreinen uit, doorsneden door diverse autowegen.
Grubbenvorst hoort bij de gemeente Horst aan de Maas. Deze plattelandsgemeente ligt in het hart van Noord-Limburg en is qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg! Een mooie, groene gemeente met veel ambities op het gebied van moderne landbouw, tuinbouw, toerisme en een gewaardeerd ondernemersbeleid. Maar bovenal een fijne plek om te wonen.
Daarnaast is Horst aan de Maas gelegen nabij nationale en internationale snelwegen: de A67 van Eindhoven naar Venlo en Duitsland en de A73 richting Maastricht of Nijmegen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
150
Perceeloppervlakte
1026
Inhoud
615
Bouwjaar
1928
Extra ruimte
18
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.