Plan bezichtigingBel makelaar

Roosendaalseweg 38

Beschikbaar
Excellent
Hoeven
€ 749.000 k.k.
25839
 m²
147
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze vrijstaande woning met diverse bijgebouwen is landelijk gelegen op een gunstige locatie en biedt volop mogelijkheden voor beroep aan huis of het houden van paarden en/of kleinvee. De oppervlakte van deze locatie bedraagt circa 2.58.39 ha waarbij optioneel nog circa 2.66.01 ha extra grond bij aan te kopen is. Naast een vrijstaande garage beschikt dit object ook nog over drie grote vrijstaande loodsen, een hobbykas, waterbassin en een ontijzeringsunit. Een mooi object wat voor zowel voor particuliere bewoning als voor bedrijfsmatige activiteiten geschikt is! Het object wordt aangeboden op een perceel van circa 2.58.39 ha maar het behoort tot de mogelijkheden om circa 2.66.01 ha extra grond aan te kopen. De totale oppervlakte bedraagt dan circa 2.58.39 ha + 2.66.04 ha = 5.24.40 ha (vraagprijs inclusief extra grond € 975.000,= k.k.).BEGANE GROND

Entree/hal met toegang tot de keuken, toiletruimte, badkamer en aansluiting voor wasmachine en droger.

Afwerking: Tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond met spotverlichting.Woonkeuken uitgerust met een granieten werkblad, spoelbak, vaatwasser, inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, combimagnetron, koelkast en kastruimte en openslaande tuindeuren naar terras. 

Afwerking: Tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.Ruime woonkamer met houtkachel en toegang tot hal/voorentree.

Afwerking: Tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.Hal/voorentree met meterkast, vaste trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot een drietal slaapkamers.

Afwerking: Tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

Meterkast: 8 groepen, 3 aardlekschakelaars en 2 krachtstroomgroepen.Badkamer voorzien van dubbele wastafel met badmeubel, hoekbad, designradiator en inloopdouche.

Afwerking: Tegelvloer met elektrische vloerverwarming, tegel wanden en stucwerk plafond met spotverlichting. Twee slaapkamers aan de voorzijde met ieder een vaste bergkast. 

Afwerking: Laminaatvloer, stucwerk wanden afgewerkt met structuurverf en boardplatenplafond.Slaapkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot de badkamer. 

Afwerking: Laminaatvloer, stucwerk wanden afgewerkt met structuurverf en boardplatenplafond.Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Afwerking: Tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

Toiletruimte: Tegelvloer, tegel wanden en stucwerk plafond.EERSTE VERDIEPINGOverloop met toegang tot tweetal slaapkamers en bergkast met CV-installatie.

Afwerking: Vinyl vloerbedekking, gipsplaat wanden en gipsplaat plafond.Slaapkamer 1.

Afwerking: Vinyl vloerbedekking, gipsplaat wanden en gipsplaat plafond.Slaapkamer 2.

Afwerking: Vinyl vloerbedekking, gipsplaat wanden en gipsplaat plafond.Bergkast

Afwerking: Vinyl vloerbedekking, gipsplaat wanden en gipsplaat plafond.GARAGEBouwjaar 1970. Opgetrokken met metselwerk spouwmuren, voorzien van een tegelvloer en een zadeldak gedekt met dakpannen. De garage is toegankelijk middels een garagedeur en loopdeur.

Oppervlakte garage: 37,44 m²SCHUUR I 

Bouwjaar 1971. Opgetrokken met metselwerk spouwmuren, voorzien van een betonnen vloer en een zadeldak gedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur is toegankelijk middels een tweetal overheaddeuren, openslaande deuren en één loopdeur.

Indeling: garage, wasruimte, kast, 2 toiletten, douche, keuken, berging en een werkplaats van ca. 99 m2. Aan de voorzijde voorzien van een overkapping.

Oppervlakte schuur I: 12,94 x 19,29 = 250 m2 SCHUUR II

Bouwjaar 1971. Opgetrokken met metselwerk spouwmuren, voorzien van een betonnen vloer en een zadeldak gedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur is toegankelijk middels houten schuifdeuren.

Oppervlakte schuur II: 8,13 x 24,49 = 199 m2 Oppervlakte berging: 12,00 x 14,00 = 168 m2 SCHUUR III

Bouwjaar 1977. Opgetrokken met metselwerk spouwmuren, voorzien van een betonnen vloer en een zadeldak gedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur is toegankelijk middels een overheaddeur, garagedeur en roldeur.

Oppervlakte schuur II: 11,21 x 25,48 = 286 m2 WATERBASSIN

Waterbassin aanwezig ten behoeve van wateropslag voor een eventueel te vestigen tuinbouwbedrijf.HOBBYKASJE

Klein kwekerskasje aanwezig ten behoeve van een moestuin.LANDBOUWGROND

Landbouwgrond, thans in gebruik als gras– en maïsland. Het betreft kwalitatief goede zandgrond welke gedraineerd is om de 7 meter. De percelen kunnen beregend worden vanuit de eigen beregeningsput en ontijzeringsinstallatie.KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente: Hoeven

Sectie: H

Nummer: 1076 (gedeeltelijk)Gemeente: Hoeven

Sectie: H

Nummer: 1428 (gedeeltelijk)Gemeente: Hoeven 

Sectie: H

Nummer: 1429 (volledige)Totaal: circa 2.58.39 haKADASTRALE GEGEVENS

Optioneel is het object uit te breiden met 2.66.01 ha tot in totaal 5.24.40 ha

Gemeente: Hoeven

Sectie: H

Nummers: 1072, 1076, 1426, 1428 en 1429 Gemeente: Hoeven

Sectie: H

Nummer: 1076 Gemeente: Hoeven

Sectie: H

Nummer: 1076 Gemeente: Hoeven

Sectie: H

Nummer: 1428 Gemeente: Hoeven 

Sectie: H

Nummer: 1429 Totaal: 5.24.40 haOVERIGE INFORMATIE

Type woning: Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen.

Bijgebouwen: Garage en een drietal loodsen.Bouwjaar: 1971.

Inhoud: 560 m³.

Woonoppervlakte: 147 m2.

Oppervlakte bijgebouwen: 785 m2Perceeloppervlakte:circa 2.58.90 ha, optioneel uit te breiden tot 5.24.40 ha

Bouwstijl: Baksteen (spouw).

Dak en dakbedekking: Zadeldak met pannen.

Begane grond vloer: Betonnen vloer.

1e verdiepingsvloer: Betonnen vloer.

Isolatie: Dakisolatie.

Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing (behalve de 1e verdieping)

Verwarming: Middels cv-combiketel. Merk: Remeha Avanta  bouwjaar: 2007.

Warm water: Middels cv-combiketel. Merk: Remeha Avanta  bouwjaar: 2007.

Overig: voorzien van rolluiken.

Energielabel (voorlopig): D

                        

BESTEMMINGSPLAN

Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Eerste herziening bestemmingsplan Buitengebied Halderberge” van de gemeente Halderberge en heeft daarin de enkelbestemming  “Agrarisch met waarden—Natuur– en landschapswaarden” met toekenning van een bouwvlak, de dubbelbestemmingen “waarde—Archeologie 3” en de gebiedsaanduidingen “luchtvaartverkeerzone—3”, “luchtvaartverkeerzone—5”,  “milieuzone—boringsvrije zone” en “milieuzone—grondwaterbeschermingsgebied”. Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 14 december 2017 en is (deels) onherroepelijk in werking.BESTEMMING WIJZIGEN NAAR WONEN OF BEDRIJF

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheden om de agrarische bestemming van deze locatie onder voorwaarden te wijzigen naar een woonbestemming, naar een woonbestemming met de aanduiding VAB of naar een bedrijvenbestemming.Bij een wijziging naar een bedrijvenbestemming zijn de volgende niet-agrarische functies zijn toegestaan:

- statische binnenopslag

- Recreatie

- een agrarisch-technisch hulpbedrijf en/of een agrarisch verwant bedrijf in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten of een naar aard en invloed hiermee gelijk te stellen bedrijf,

- een niet-agrarisch bedrijf in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten of een naar aard en invloed hiermee gelijk te stellen bedrijf,

- zorgboerderijen, kinderboerderijen, educatieve en sociale voorzieningen.Mocht u hierover meer informatie wensen, neem dan contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
147
Perceeloppervlakte
25839
Inhoud
560
Bouwjaar
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.