Over Buitenstate

Buitenstate Makelaars is een samenwerkingsverband van geselecteerde NVM makelaardijen. Buitenstates zijn vrijgelegen woningen in het buitengebied met een beleving van rust en ruimte. Dit kunnen bijvoorbeeld een woonboerderij, landhuis, villa, landgoed of een voormalige melkveehouderij, akkerbouwbedrijf of veehouderij zijn. Maar ook bij de aan- of verkoop van losse grond, of een kavel, kunt u Buitenstate inschakelen.

Een Buitenstate is niet alledaags en heeft vaak te maken met de bijzondere wet- en regelgeving op het platteland en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En die bieden onze aangesloten kantoren u graag!

Buitenstate is een label dat alleen wordt verstrekt aan die makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid bij het aan- en verkopen van woningen in het buitengebied. Door de krachten van deze makelaardijen te bundelen, treft u op deze portal het grootste aanbod Buitenstates aan.

Voor wie houdt van buiten of landelijk wonen, dichtbij natuur en in het buitengebied: start uw aan- of verkoop bij Buitenstate: de specialist in buiten wonen.

KERNWAARDEN
Verder staat Buitenstate voor de volgende kernwaarden:

EIGEN
Eigen staat voor vertrouwd zijn met de gewoonten en gebruiken van het platteland want daar woont u of wilt u gaan wonen. De Buitenstate makelaar spreekt uw taal en heeft voldoende aan een half woord.

SOLIDE
Een Buitenstate makelaar is een vakman. Hij beschikt over de kennis en kunde om de een Buitenstate voor de juiste prijs en condities te aan- of verkopen. Ook de juridische afhandeling wordt op professionele wijze uitgevoerd zodat u ervan verzekerd bent dat u op correcte en kundige wijze wordt begeleid. Ook over de wetgeving rond de plattelandswoning bent u bij ons aan het juiste adres.

AANGENAAM
De aan- en verkoop van een Buitenstate is een intensief proces en het is wel zo prettig als de wijze waarop u hierin wordt ondersteund plezierig en constructief is.

EN NET EEN BEETJE ANDERS
Het onderscheidende van Buitenstate is toch wel dat ze het net een beetje anders (lees: gedurfder, origineler, spannender) dan het gebruikelijke doet: de wereld is immers al grijs genoeg en daarom kiest Buitenstate voor een aanpak die kleurrijker is en altijd passend bij de klant.

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding