NL | EN

Privacybeleid

In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe Buitenstate omgaat met uw gegevens.

Welke gegevens worden door Buitenstate vastgelegd?

U bent op zoek naar een andere woning

Wanneer u zich via de website van Buitenstate als zoeker registreert, dan legt Buitenstate de volgende gegevens vast:

  • Uw geslacht, naam, email, telefoonnummer en woonplaats
  • Het zoekprofiel met uw woonwensen
  • Eventuele opmerkingen die u achter laat op ons websiteformulier


U heeft een aanvraag voor waardebepaling gedaan

Wanneer u via de website van Buitenstate een bij Buitenstate aangesloten NVM-makelaar inschakelt voor het maken van een waardebepaling, dan legt Buitenstate de volgende gegevens vast:

  • Geslacht, voornaam, achternaam, adres, postcode/woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres
  • Eventuele opmerkingen die u achter laat op ons websiteformulier


U wilt een afspraak maken met een Buitenstate makelaar

Wanneer u een afspraak maakt via de website, bijvoorbeeld voor het plannen van een bezichtiging of een kennismakingsgesprek, dan legt Buitenstate de volgende gegevens vast:

  • Of u interesse heeft in kopen, verkopen of een bezichtiging wilt plannen
  • Bij interesse in kopen of verkopen: uw geslacht, voor en achternaam, adres, postcode / woonplaats en contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres
  • Bij bezichtiging: naam, emailadres en telefoonnummer
  • Meer informatie of uw specifieke vraag (opmerkingenveld website formulier)


U downloadt een woningbrochure

Als u een woningbrochure wilt bekijken dan legt Buitenstate de volgende gegevens vast:

  • Voornaam, achternaam en emailadres


Waar gebruikt Buitenstate deze gegevens voor?

U bent op zoek naar een andere woning

Buitenstate makelaars, inclusief alle bij Buitenstate aangesloten NVM-leden, gebruiken deze gegevens om u per email te informeren over nieuw woningaanbod. Dit gebeurt in de vorm van een nieuwsbrief waarbij we ook informatieve artikelen met u delen. Uw gegevens worden alleen gedeeld met de bij Buitenstate aangesloten NVM-makelaars die actief zijn in uw zoekgebied. Soms is dit een makelaarskantoor en soms zijn dit meer.

U heeft een aanvraag voor waardebepaling gedaan

Buitenstate geeft uw gegevens door aan het betreffende aangesloten NVM lid (de dichtstbijzijnde Buitenstate makelaar). Dit kantoor neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak. Daarnaast sturen wij u een paar handige tips om de verkoop te bespoedigen.

U wilt een afspraak maken met een Buitenstate makelaar

Buitenstate makelaars geeft uw gegevens door aan het betreffende aangesloten NVM lid (de dichtstbijzijnde Buitenstate makelaar). Deze neemt vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak.

U downloadt een woningbrochure

Buitenstate makelaars geeft uw gegevens door aan het betreffende aangesloten NVM lid (de dichtstbijzijnde Buitenstate makelaar). Deze neemt per email contact met u op om te horen of u interesse in een bezichtiging heeft. Daarnaast ontvangt u per email de vraag of u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuw aanbod. Reageert u niet, dan krijgt u geen verdere informatie meer van ons.

Vervolg

Wanneer het tot een (aankoop/verkoop/taxatie of andere advies) opdracht tussen u en de bij Buitenstate aangesloten NVM-makelaar komt dan geldt de privacyverklaring van het betreffende kantoor.

Welke gegevens worden door onze leden vastgelegd?

Via een automatische koppeling ontvangt de betreffende Buitenstate makelaar de gegevens die door Buitenstate zijn vastgelegd. Dit betreft de gegevenscategorieën zoals hierboven omschreven. Deze gegevens worden uitsluitend opgeslagen in de systemen van het makelaarskantoor.

Inzage gegevens

Buitenstate werkt samen met een aantal leveranciers om het verzoek dat u heeft gedaan uit te kunnen voeren. Deze partners hebben uitsluitend toegang tot gegevens voor zover dat noodzakelijk is voor de genoemde doeleinden. Met deze partners heeft Buitenstate verwerkersovereenkomsten afgesloten om dit te waarborgen.

Beveiliging en bewaartermijn

Buitenstate zorgt ervoor dat uw gegevens adequaat worden beveiligd en dat deze worden beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik, ongeautoriseerde toegang, wijziging en onrechtmatige vernietiging. Uw gegevens worden bewaard zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of voor zover dit noodzakelijk is voor de naleving van wettelijke verplichtingen en voor het oplossen van eventuele geschillen.

Vragen?

Buitenstate makelaars nemen uw privacy erg serieus. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via info@buitenstate.nl.

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding