NL | EN

Vrijstaande woning in het buitengebied kopen of verkopen?

U kunt bij ons terecht!

Bij het NVM samenwerkingsverband Buitenstate zijn alle makelaars gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van vrijstaande woningen in het buitengebied. Door deze specialisatie in landelijk wonen heeft Buitenstate het grootste aanbod vrijstaande woningen in het buitengebied te koop staan. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, boerderij, zorgboerderij, landgoed, villa of andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken. 

Alle Buitenstate makelaars

De woningen waarin wij bemiddelen noemen we 'Buitenstates'. Een Buitenstate krijgt dit predikaat als het huis aan tenminste drie van de vier kenmerken voldoet:

√ Vrijgelegen;

√ Buiten de bebouwde kom;

√ Minimaal 1.000 m² perceel;

√ Een beleving van rust en ruimte.

Een Buitenstate is een niet alledaagse woning en heeft vaak te maken met de bijzondere wet- en regelgeving op het platteland en vraagt daarom ook een specifieke benadering. En die bieden onze aangesloten kantoren u graag!

Twijfelt u over de juiste aanpak voor de verkoop van uw woning?

U woont in een vrijstaande woning in een landelijke omgeving en overweegt uw woning (op termijn) te gaan verkopen. Maar hoe pakt u dat aan? U wilt geen jaren over de verkoop van uw woning doen en heeft ook geen zin om alles zelf te regelen. Misschien heeft u zich dan wel eens afgevraagd welke makelaar…

  • de passie voor landelijk wonen kan overbrengen aan potentiële kopers?
  • u ontzorgt bij het professioneel te koop zetten van uw woning?
  • de nieuwste (online) verkooptools kent en weet waar potentiële kopers zoeken?
  • de juiste waarde van uw vrijstaande woning in de huidige markt kan geven?
  • de wet- en regelgeving en bijzondere verkoopmogelijkheden van het buitengebied kent?
  • ervoor zorgt dat uw woning binnen een half jaar wordt verkocht? Logische vragen, met een helder antwoord: de Buitenstate Makelaar helpt u graag bij het te koop aanbieden van uw woning.

Logische vragen, met een helder antwoord: de Buitenstate Makelaar helpt u graag bij het te koop aanbieden van uw woning.

STEENDEREN Paardestraat

STEENDEREN
Paardestraat 3-3A
Vraagprijs: € 665.000,-
Transactieprijs: € 630.000,-
Binnen 5 maanden verkocht

Verkopend Buitenstate makelaar:
Van Zeeburg Luimes & Lebbink
POLSBROEK Noordzijdseweg

POLSBROEK
Noordzijdseweg 155
Vraagprijs: € 425.000,-
Verkoopprijs: € 425.000,-
Slechts 17 dagen in verkoop

Verkopend Buitenstate makelaar:
Schep Makelaardij

Collegiale verkoop: alle kantoren werken samen aan de verkoop

Naast de woningverkoop door één Buitenstate makelaar kunnen klanten ook kiezen voor een unieke aanpak van collegiale verkoop waarbij alle Buitenstate Makelaars betrokken worden. Vastgoedactueel publiceerde hierover:

"15 vestigingen van Buitenstate Makelaars hebben door gezamenlijke inspanningen een uniek woonobject in het Limburgse Vijlen binnen vijf maanden verkocht. Het idee voor Buitenstate Plus, een intensieve verkoopmethodiek om bijzondere objecten zeer actief in de markt te zetten, heeft hiermee haar eerste succes opgeleverd."

Vastgoed Actueel

Meer weten over het verkopen van uw woning?

Lees dan over onze enige 'in zijn soort aanpak' die er voor zorgt dat u uw woning binnen een half jaar wordt verkocht.

Of maak gelijk een afspraak voor een geheel vrijblijvende gratis waardebepaling van uw woning en ontvang gelijk de Tien Tips voor een Succesvolle Woningverkoop.

Gratis waardebepalingVraag een gratis waardebepaling aan

Denkt u dat het kopen van een landelijk gelegen woning niet haalbaar is?

Droomt u er wel eens van? Een knusse woonboerderij, een sfeervol landhuis, of een moderne villa in het buitengebied. Of denkt u: "Dat is toch vrijwel onbetaalbaar?" Dat kan best meevallen. Uit ons uitgebreide woningaanbod (meer dan 500 woningen door heel Nederland) blijkt dat vrijstaand wonen in een landelijke omgeving in een brede prijscategorie mogelijk is.

Een passie voor landelijk wonen

Bij Buitenstate hebben we een passie voor buiten wonen. Onze makelaars genieten ervan om op weg naar klanten door het landschap te rijden en zo de seizoenen van dichtbij mee te maken. Vaak vertellen onze klanten ook dat ze het gevoel hebben dat het buitenleven het echte leven is, dichtbij de natuur. Om er dan aan vaak wel aan toe te voegen: ‘maar wel graag met modern wooncomfort hoor’. Herkent u dit? Neem dan eens een kijkje bij ons woningaanbod, wie weet wordt u geraakt door de bijzondere en vooral unieke woningen.

Bij de koop van een woning is het belangrijk om een betrokken makelaar te hebben, die net dat ene stapje meer zet dan een ander:

"We wilden de koop nog dezelfde dag rond maken, en aan deze uitdrukkelijke, maar ook uitzonderlijke wens is makelaar Klijsen helemaal tegemoet gekomen: dat vonden we helemaal top!"
— Familie Wieringhen-Borski

Wilt u op de hoogte blijven van landelijk wonen?

Meld u dan aan voor onze tips over wonen in het buitengebied. Hierin krijgt u naast informatie over de koop van vrijstaande woningen in een landelijke omgeving ook handige tips over onderhoud, wijzigende wetgeving, duurzaam wonen, wonen en werken in het buitengebied, etc.

Op de hoogte blijven?Bestel het Buitenstate magazine

PS: Bij aanmelding ontvangt u ook de Tien Gouden makelaarstips bij aankoop. Waar moet u op letten bij het kopen van een vrijstaande woning, welke ontwikkelingen spelen er in het buitengebied, wat zijn verborgen gebreken, etc.?

Landelijk gelegen woning verkopen?

Vraag nu de gratis waardebepaling aan

  • Een specialist in vrijstaande, landelijk gelegen woningen informeert u kosteloos over uw woningwaarde
  • Onze makelaar heeft kennis van actuele wet- en regelgeving m.b.t. landelijk wonen en weet wat uw woning waard is
  • Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
NVM NWWI Vastgoed Cert

Klanten over ons

En hoe helpen we u dan bij de verkoop? Lees de reacties van onze klanten:

"Bij Van den Heuvel werden we gastvrij onthaald. We kregen direct het goede gevoel dat de medewerkers daadwerkelijk betrokken waren. Men was open, leefde met ons mee, ondersteunde en adviseerde ons, dat vind ik een compliment waard.
Hierbij: chapeau voor Buitenstate Makelaar Adriaan van den Heuvel!"
— Jan Noordman

"Harold van Rooij van Schep Makelaardij bleek een prettige vent met een heel realistische kijk op de markt. Ook de styliste kwam langs. Wat was dat een fijn mens. Ze had een bescheiden manier van veranderen. Zo hebben we bijvoorbeeld van onze sportkamer een extra slaapkamer gemaakt en onze donkere trap licht geverfd. Dat viel in de smaak!"
— Hanne VosOver een tijdje verkopen?

Blijf op de hoogte van de verkoopmogelijkheden, verkoopbevorderende marketingacties en speciale kortingsmogelijkheden via Buitenstate. U ontvangt dan ook gratis de tien tips ter voorbereiding op de verkoop.

Ja, ik ontvang graag de tien verkoop voorbereidingstips en meld me aan voor verkoopinfo ›

 

Over Buitenstate

Door de specialisatie in landelijk wonen heeft Buitenstate een groots aanbod vrijstaande woningen in het buitengebied te koop staan. Kopers hebben hierdoor ruime keuze tussen een woonboerderij, boerderij, zorgboerderij, landgoed, villa of andere vrijstaande woning en kunnen daardoor goed vergelijken. Buitenstate is een kleinschalig NVM samenwerkingsverband en blijft ook klein.

"De markt voor vrijstaande woningen in het buitengebied, is een kleine maar ook heel bijzondere markt. Dit is voor ons als makelaars een prachtige markt om onze expertise en betrokkenheid te tonen. Hier komt het aan op vakmanschap." vertelt Adriaan van den Heuvel, een van de oprichters.

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding