NL | EN

 

Boerderij verkopen na waardebepaling

Uw boerderij verkopen na een goede waardebepaling? Benieuwd wat daarbij komt kijken of hoe we zorgen voor de taxatie van het huis of de woning, naast de faciliteiten voor een eventueel boerenbedrijf? We kunnen uw woonboerderij verkopen of ons richten op de verkoop van een reguliere boerderij. We hebben een uitgebreide ervaring met de verkoop van landelijke woningen. Bovendien ligt de verkoopprijs gemiddeld €17.000 hoger dan bij andere makelaars, zo blijkt uit onderzoek van de Avans Hogeschool.

Taxatie voor boerderij

Als we uw boerderij verkopen beginnen we met een waardebepaling, iets dat we de taxatie noemen. Dit betekent dat we het huis of de woning net als de eventuele aanvullende panden en faciliteiten beoordelen en waarderen. Aan de hand daarvan bepalen we de vraagprijs voor de boerderij, uiteraard rekening houdend met andere objecten in de omgeving, de ligging en eventuele unieke kenmerken. We kunnen uw boerderij verkopen voor de best mogelijke prijs, waarbij we gebruik maken van onze uitgebreide ervaring en goede kennis van de markt in de buitengebieden.

Woonboerderij of woning verkopen

Wilt u een woonboerderij of een woning verkopen? Gaat het u aan de andere kant om een boerderij die nog dagelijks in bedrijf is? Wij kunnen uw woning verkopen, we hebben de ervaring en expertise waar u naar op zoek bent. Dit betekent in de praktijk dat we de waardebepaling of taxatie goed voor u kunnen uitvoeren, om het huis op de juiste wijze te waarderen. Vervolgens zorgen we voor de verkoop van de woning, uiteraard voor een zo hoog mogelijke koopprijs. Dat betekent dat u een goed bedrag krijgt voor de boerderij die we voor u verkopen, we berekenen scherpe tarieven zodat het meeste voordeel voor u blijft.

woonboerderij

Ervaring met boerderijen in landelijke gebieden

We kunnen uw boerderij verkopen op basis van onze uitgebreide ervaring met landelijke gebieden. We zijn actief in de diverse provincies van Nederland, waar we er als Buitenstate makelaars voor zorgen dat we landelijke woningen, woonboerderijen en reguliere boerderijen verkopen.

Benieuwd naar onze werkwijze of hoe we uw boerderij verkopen voor de best mogelijke prijs? Neem contact op voor meer informatie, dan vertellen we u er graag meer over.

 

 

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding