NL | EN

Huis met stallen voor de paardenliefhebber: waarop letten?

Huis met stallen voor de paardenliefhebber kopen? We maken het u graag makkelijk om een te koop staand huis met stallen te vinden. En belangrijker nog, we maken het u eenvoudig om een rijbaan binnen of buiten te vinden, net als een woning met stallen, bijvoorbeeld met 5 of meer boxen of zelfs met 10 of meer boxen. Het zijn een paar voorbeelden van handige filters, waarmee u eenvoudig een mooi huis met weide en stalling vindt. Ideaal om online inspiratie mee op te doen, om meer informatie over in te winnen en om binnenkort misschien een goed bod op te doen. 

paardenstallen

Dankzij de meer dan 20 bij Buitenstate aangesloten NVM-makelaars kunt u rekenen op een uitgebreid woningaanbod. Heel specifiek voor de huizen met stallen, net als voor andere mooie landelijk gelegen woningen in het buitengebied. De verschillende makelaars zorgen samen voor meer dan 40 vestigingen door bijna heel Nederland, zodat we ook bij u in de buurt aanwezig zijn. We vinden het mooiste huis voor iedere paardenliefhebber, omdat onze makelaars ook zelf vaak een woning met stallen hebben en dus goed weten wat daarbij komt kijken. 

Huis met stallen: 3 praktische tips

Benieuwd naar onze tips om een huis met stallen te kopen? We zetten er 3 op een rij:

1. Rijbaan: binnen of buiten

2. Paardenboxen: hoeveel zijn er beschikbaar?

3. Overige eigenschappen van het huis met stallen voor de paardenliefhebber

Rijbaan: binnen of buiten

Een huis met stallen voor de paardenliefhebber is helemaal compleet als er een rijbaan beschikbaar is. Toch heeft u de keuze uit een rijbaan voor binnen of buiten, en in sommige gevallen is er zelfs zowel binnen áls buiten een baan beschikbaar.

paard in de wei

Zoekt u specifiek naar banen binnen of banen buiten? We helpen u graag het aanbod te filteren, zodat u alleen de woningen ziet met de rijbaan waar u naar op zoek bent. Op die manier sluit het huis met weide en stalling dat te koop staat goed aan bij de wijze waarop u er graag gebruik van wilt maken. 

Paardenboxen: hoeveel zijn er beschikbaar?

Minstens zo belangrijk bij een te koop staand huis met stallen is het aantal paardenboxen dat er beschikbaar is. De woningen hebben in ieder geval één stal of box, zodat u daar uw eigen paard in kunt zetten. En bent u op zoek naar een ruimere woning, zodat u plaats heeft voor meerdere paarden? Bekijk de woningen met 5 of meer boxen, net als de woningen met zelfs 10 of meer boxen. Op die manier zorgen we er binnen de huizen te koop met stallen voor dat u eenvoudig de omvang vindt waar u voor uzelf of voor anderen naar op zoek bent. 

Overige eigenschappen van het huis met stallen voor de paardenliefhebber

Ten derde kunt u filteren op een aantal overige eigenschappen. Het is de makkelijkste manier om specifieke voorzieningen te vinden, waar u binnen een huis met stallen voor de paardenliefhebber goed gebruik van kunt maken.

Zoekt u bijvoorbeeld naar een woning met stallen en een stapmolen? Het is een goed voorbeeld van een voorziening die niet altijd aanwezig is, maar die natuurlijk wel heel goed van pas kan komen.

Dat geldt ook voor een longeercirkel. We hebben de woningen netjes gefilterd op basis van deze eigenschappen, zodat u daar rekening mee kunt houden om online inspiratie op te doen of om heel gericht op zoek te gaan. 

Huis met stallen te koop

Zoekt u een huis met stallen te koop, speciaal voor de paardenliefhebber? Wij zorgen ervoor dat u online inspiratie op kunt doen met het aanbod of dat u aan de hand van de eigenschappen gerichter kunt zoeken. Het is de makkelijkste manier om een huis voor de paardenliefhebber te vinden.

hoef vijlen

Kies een woning met stallen, net als met de andere voorzieningen waar u naar op zoek bent om heerlijk in het buitengebied te kunnen wonen. Bekijk de paardenhouderijen te koop, verdeeld over de mooiste gebieden van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u in uw deel van het land eenvoudig het aanbod kunt ontdekken. We combineren het aanbod van meer dan 20 aangesloten makelaars, die bovendien vaak zelf paarden houden. Zij kennen de paardenobjecten die er te koop staan en weten wat belangrijk is om op te letten. Op die manier helpen we u graag een goede keuze te maken en laten we u zien wat er beschikbaar is.

Zoekt u een te koop staand huis met stallen of gaat het u om het complete aanbod met woningen in het buitengebied? Wij zorgen ervoor dat u daar online op uw gemak doorheen kunt bladeren. Bekijk de huizen met stallen voor paardenliefhebbers en de rest van het aanbod in de verschillende provincies van Nederland.

Meer weten over een huis met stallen voor de paardenliefhebber of ons het hemd van het lijf vragen? Stuur ons een e-mail naar info@buitenstate.nl, benader een vestiging bij u in de buurt of gebruik ons online contactformulier. We helpen u graag!

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding