NL | EN

Paard aan huis bij de makelaar: wij spreken uit eigen ervaring

Een paard aan huis bij de makelaar thuis! Misschien wel de beste aanwijzing dat hij of zij u goed kan helpen een woning te vinden om zelf uw paarden aan huis te stallen. Veel van onze makelaars hebben hun paard aan huis. Het zijn echte paardenmensen, waardoor ze u uitstekend kunnen vertellen over wat er nu echt toe doet.

Wilt u paarden houden aan huis en zoekt u een NVM-makelaar met veel ervaring? Dankzij de meer dan 20 aangesloten makelaars kunt u terecht op 40 locaties door bijna heel Nederland. Veel van die makelaars hebben zelf paarden aan huis, waardoor ze als liefhebber begrijpen waar u naar op zoek bent en wat u belangrijk vindt.

Liefhebber van paarden

Zoekt u voor uw paard aan huis een makelaar die zich goed in die situatie kan verplaatsen? We spraken één van onze aangesloten makelaars, die als geen ander begrijpt waar u naar op zoek bent.

“Als paardenmens wil ik graag zelf alles in de hand hebben en zien wat er gebeurt. Niets mooiers dan vanuit huis de paarden in de wei te zien lopen of ze 's morgens te begroeten in de stal voordat de drukke werkdag van start gaat.

Natuurlijk kost het veel tijd om zelf uit te mesten, te voeren en de paarden buiten en binnen te zetten, maar er gaat niets boven de hechte band die je opbouwt als je zo dichtbij elkaar woont en leeft.

En als er iets mis is, dan zie je dat meteen! Niet gebonden zijn aan de openingstijden van de pensionstal of manege is natuurlijk ook een groot voordeel,” aldus Marijn de Zeeuw van De Zeeuw Makelaardij.

Marijn de Zeeuw

Belangrijke voorwaarden om paarden te houden aan huis

Benieuwd naar een paar belangrijke voorwaarden om paarden te houden aan huis? We vroegen het Marijn. “Het is belangrijk om rekening te houden met het Nederlandse weer. Creëer voorzieningen om ook bij regen, wind, sneeuw, modder en ijs de paarden beschutting en een droge voerplek te bieden.

En houd daarnaast rekening met een goede en schone watervoorziening en een goed geventileerde stal. Pas het terrein aan op de discipline die je als ruiter beoefent, uiteraard zonder de inhoud van de portemonnee uit het oog te verliezen. Door daar vooraf over na te denken komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.”

Ervaren makelaar voor een paard aan huis

Zoekt u een ervaren makelaar met hart voor paarden, die zelf weet wat daarbij komt kijken? Een huis met stallen voor de paardenliefhebber koopt u bij een makelaar die ook zelf paarden houdt.

U heeft de keuze uit verschillende paardenobjecten en boerderijen om paarden  te houden, iets waarover onze makelaars u bovendien graag adviseren. Bekijk het complete overzicht met woningen met paarden, zodat u met het aanbod op uw gemak inspiratie op kunt doen. Uiteraard kunt u ook voor andere landelijk gelegen huizen, of zelfs landgoederen met een NSW status bij ons terecht.

 
Wilt u uw paard aan huis, net als Marijn? Stuur ons een e-mail naar info@buitenstate.nl, benader een vestiging bij u in de buurt of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u!

 

 

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding