NL | EN

Paardenhouderij te koop: filter op voorzieningen voor paarden

Paardenhouderij te koop gezocht? Benieuwd hoe u gemakkelijk door het beschikbare aanbod bladert? Dankzij meer dan 20 aangesloten NVM-makelaars vindt u bij ons alle paardenhouderijen die er te koop staan. Met de verschillende filters maken we het u graag eenvoudig om uw droomwoning in het buitengebied te vinden.

wit paard kijkt je aan

Gebruik onze filters om de ideale te koop staande paardenhouderij te vinden binnen het brede aanbod dat er beschikbaar is. Met 40 vestigingen van de verschillende makelaars zitten we door bijna heel Nederland, zodat we u ook bij u in de buurt uitstekend kunnen adviseren over de paardenhouderij die u online gevonden heeft. 

Beschikbare filters: paardenhouderij kopen

Benieuwd naar de beschikbare filters? U kunt in drie stappen eenvoudig zoeken naar de ideale paardenhouderij die te koop staat in het gebied waar u graag wilt wonen:

1. Rijbaan: binnen of buiten

Zoekt u naar een paardenhouderij met een rijbaan binnen, buiten of binnen én buiten? Een belangrijke keuze, waarmee u het aanbod eenvoudig kunt filteren om het overzichtelijker te maken.  

meisje rijd paard

2. Paardenboxen: het aantal

Heeft u voldoende aan één box voor uw paard of zoekt u naar een houderij met minimaal 5 of 10 boxen? Filter het aanbod, zodat u de juiste paardenhouderijen in het aanbod over kunt houden.

3. Overige voorzieningen

Gaat het u specifiek om overige voorzieningen, zoals een stapmolen? Filter het aanbod, ook als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een houderij voor paarden met een longeercirkel. We zorgen er met het aanbod en de filters voor dat u eenvoudig een mooie woning vindt om paarden op de boerderij te houden. Binnen ons aanbod is er ontzettend veel beschikbaar, waardoor het verstandig is om hierin te filteren.

En heeft u een interessante woning gevonden? Veel van onze makelaars hebben zelf ook paarden aan huis, waardoor ze u daar uitstekend over kunnen adviseren. We leggen u graag uit over de rijbaan en de boxen, net als over de overige voorzieningen bij het huis waar u meer over wilt weten. 

stal van buiten gezien

Te koop: paardenhouderij in Nederland

Een te koop staande paardenhouderij in Nederland gezocht, speciaal voor de paardenliefhebber? Wij helpen u een huis met stallen te vinden. Droomt u al langer van hippisch vastgoed en zoekt u naar een makelaar met veel ervaring op dat gebied?

We zijn gespecialiseerd in een breder aanbod, zodat we u uitstekend kunnen helpen om met paarden te wonen in een prachtig buitengebied. 

Op zoek naar een paardenhouderij te koop of meer weten? Stuur ons een e-mail naar info@buitenstate.nl, benader een vestiging bij u in de buurt of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u!
www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding