NL | EN

Paardenobjecten te koop: uniek aanbod in Nederland

Benieuwd naar de paardenobjecten die er te koop staan? De meer dan 40 vestigingen van de NVM-makelaars die bij Buitenstate zijn aangesloten bieden samen het grootste aanbod paardenobjecten door heel Nederland.

Doe online inspiratie op, zodat u dat ene paardenobject te koop vindt waar u al langere tijd naar op zoek bent. 

Paardenobject: huis met stallen

Zoekt u een paardenobject of een huis met stallen? Het is de ideale keuze om een paard aan huis te houden, zoals ook veel van onze makelaars dat doen. Zij houden van de dieren en het buitenleven, waardoor ze u goed kunnen adviseren over ideale woningen om zelf naar uit te kijken. Weet u al goed hoe groot de stallen moeten zijn of hoeveel ruimte er beschikbaar moet zijn? Ook als u dat nog niet helemaal duidelijk is zijn we u er graag mee van dienst. We helpen u als paardenliefhebber het ideale object te vinden dat er te koop staat. We gaan in een specifieke regio voor u op zoek of zorgen er juist vanuit heel Nederland voor dat we u het aanbod netjes kunnen presenteren. 

ruiter te paard

Ideaal voor de paardenliefhebber

Zoekt u een paardenobject te koop? Het is de ideale keuze voor een paardenliefhebber, omdat u het paard gewoon aan huis kunt houden. Het is de beste manier om samen een unieke band op te bouwen, omdat u er extra vaak op kunt rijden. 

Houd er rekening mee dat een te koop staand paardenobject ook vraagt om voldoende onderhoud, zowel voor de paarden als voor de woning en de bijbehorende stallen. Ook dat zijn zaken waarover we graag met u meedenken. 

Paardenobject te koop: online inspiratie opdoen

Benieuwd naar de paardenobjecten die er te koop staan, om daar online inspiratie mee op te doen? Bekijk waar u op moet letten bij de huizen met stallen voor de paardenliefhebber, waarmee we er graag voor zorgen dat u misschien wel uw droomhuis vindt.

buitenrit paard in bos

Veel van onze makelaars hebben zelf een paard aan huis, waardoor ze zich goed kunnen inleven in waar u naar op zoek bent.

Bekijk ons uitgebreide aanbod met interessante woningen in het buitengebied, zodat u wellicht die ene parel vindt waar u al langere tijd naar op zoek bent. 

Benieuwd naar de paardenobjecten die er te koop staan of ons de hemd van het lijf vragen? Stuur ons een e-mail naar info@buitenstate.nl, benader een vestiging bij u in de buurt of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u!

 

www.buitenstate.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding