Plan bezichtigingBel makelaar

Noorderweg 78 A

Verkocht
Excellent
Wijdewormer
€ 825.000 k.k.
1575
 m²
147
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving. De inschrijving sluit 12 augustus 2022 om 12:00 uur.

Op een van de mooiste plekken in de droogmakerij de Wijde Wormer mogen wij u dit fijne ruime huis, met een fraaie tuin op 1.575 m² grond aanbieden. Via een dam van ruim 6 meter breed maakt u intrede op het perceel. Waar u direct het vrije gevoel van landelijk wonen krijgt, de tuin is prachtig onderhouden. Er is onder andere een boomgaard met pruimen-, appel- en perenbomen en de voor- en zijtuin hebben Prunussen die in het voorjaar voor een werkelijk prachtige bloemenzee zorgen. Verschillende terrassen zorgen ervoor dat u op elk moment van de dag van de zon kunt genieten. Er zijn twee schuren (9 x 5 m en 8 x 4 m), in de ene schuur (garage) is plek voor zeker twee auto’s met daarbij nog genoeg bergruimte. Van de andere schuur is in 2021 het dak vernieuwd en geïsoleerd met sandwichplaten. Hierdoor geschikt als gastenverblijf, werkplek of voor het houden van dieren, mogelijkheden genoeg.

In de woning valt gelijk op dat deze ruim is opgezet. Zoals gebruikelijk op het platteland komt u achterom de woning binnen. U komt binnen in de bijkeuken voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting. De woonkamer is heerlijk licht en ruim met veel zicht op de tuin en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Naast de riante woonkamer is er op de begane grond een half open keuken met vaste kasten en een kantoor, welke ook kan dienen als extra slaapkamer. Alle kozijnen zijn afgelopen jaren vernieuwd en van kunststof. Op de eerste verdieping telt de woning drie slaapkamers en een badkamer. Ook hier is weer de nodige bergruimte aanwezig in de vorm van vaste kasten.

Al met al een geweldige plek. Ook de locatie laat weinig te wensen over. Het is er fijn en rustig, geen geluid van buren of de weg, alleen de vogels en af en toe een trekker. Zelfs lepelaars weten deze mooie plek te vinden en lopen in het voorjaar over het erf. Toch bent u binnen 3 minuten op de A7 richting Amsterdam of Leeuwarden. Er zijn verschillende lagere scholen op korte fietsafstand en als de kinderen wat groter zijn, zijn de middelbare scholen ook in 15 minuten per fiets te bereiken. Sportvoorzieningen en dagelijkse voorzieningen zijn ook nabij in Wormerveer, Zaandijk en Purmerend. Centraal maar ook midden in de polder, wat wilt u nog meer?

Perceeloppervlakte: 1.575 m²
Inhoud: 523 m³
Woonoppervlakte: 147 m²
Berging: 22 m²
Garage: 46 m²
Bouwjaar: 1954, vernieuwd en aangebouwd in: 1999

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
147
Perceeloppervlakte
1575
Inhoud
523
Bouwjaar
1954
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object