Plan bezichtigingBel makelaar

Zanddijk 10

Verkocht
Excellent
Kruiningen
€ 495.000 k.k.
1285
 m²
118
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

**INSCHRIJVING GESLOTEN**

In het buitengebied van Kruiningen staat deze fraaie vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 1.285 m². De woning, gebouwd in 1990, beschikt over een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de enorme tuin, die zorgt voor het échte buitengevoel. De vrijstaande dubbele garage met zoldervloer biedt ruimte voor het stallen van twee auto’s.

Als u de hoek om loopt vindt u dagverse fruit en groenten en overheerlijke lokale producten bij Landwinkel de Plantage en Kaas uut Kaasgat. De nabijgelegen dorpen Kruiningen en Yerseke beschikken over een ruim voorzieningenaanbod van winkels, scholen, sportclubs en horecagelegenheden. De stad Goes is met de auto bereikbaar in 15 minuten en binnen een half uur staat u in Antwerpen en Breda. NS-station Kruiningen-Yerseke, met uitstekende verbindingen naar de Randstad, bevindt zich op nog geen kilometer afstand.

Begane grond:
Via de hal bereikt u de keuken en de ruime woonkamer. In de hal bevinden zich de trapopgang, het toilet en de meterkast. De woonkamer beschikt over een mahoniehouten parketvloer en een open haard. Via de openslaande tuindeuren loopt u zo het terras op en de enorme, prachtig aangelegde tuin in. De separate keuken staat in verbinding met de bijkeuken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer met toilet, douche en ligbad en 3 slaapkamers. Eén van de slaapkamers beschikt over een balkon dat uitzicht biedt op de gehele tuin. Twee slaapkamers beschikken over bergruimte achter de knieschotten.

Tweede verdieping:
De bevloerde vliering, bereikbaar via een vlizotrap, is een ideale opbergplek voor zaken die u niet dagelijks gebruikt.

Garage:
De vrijstaande dubbele garage (1993) heeft een oppervlakte van circa 35 m² en is voorzien van twee dubbele openslaande garagedeuren en een zoldervloer.

Tuin:
De riante tuin is ingericht met volwassen bomen, bloemperken, struiken, gazon en een heerlijk terras. In de tuin staat een ruim houten tuinhuis voor uw tuingereedschap. Verder bevinden zich in de tuin en rondom de woning een groot aantal aansluitpunten voor elektriciteit, verlichting en watertappunten.

Kenmerken

Woonoppervlakte
118
Perceeloppervlakte
1285
Inhoud
390
Bouwjaar
1990
Extra ruimte
6
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rijk rentmeesters (0113-572835) voor meer informatie over dit object