Plan bezichtigingBel makelaar

Katerwaalsedijk 11

Verkocht
Excellent
Abbenbroek
€ 789.000 k.k.
1240
 m²
216
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...

 

 De seizoenen meemaken vanuit je luie stoel. Een geïsoleerde woning langs de dijk die aan de voorzijde niet alles prijs geeft. Pas binnen zie je goed hoeveel ruimte dit huis echt te bieden heeft. Het voormalige voorhuis dient als slaapkamer en in de stal hebben de koeien en paarden plaats gemaakt voor een royale woonkamer met natuurlijk een houtkachel, een werkkamer en een leefkeuken. De hoge plafonds van de voormalige hooizolder vallen direct op bij binnenkomst en je wordt als vanzelf aangetrokken tot het vrije zicht over de het polderlandschap. Daar horen openslaande deuren bij. Deze zijn net als alle kunststof kozijnen in het huis voorzien van HR++ glas en geplaatst in 2021.

 

 De etage telt nog eens drie grote slaapkamers en een 4e kleine kamer die nu ruimte biedt aan de sauna. Een ruime badkamer maakt deze verdieping ideaal voor grotere kinderen want op de begane grond is aan de ouders gedacht. Waar vroeger 4 personen sliepen in de bedstee in de voormalige woonkamer vind je hier tegenwoordig een grote slaapkamer met de originele schouw als knipoog naar vroeger tijden. Naast de slaapkamer een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Naast slim en praktisch dus ook nog comfortabel.

 

 Buiten in de tuin niets dan groen, diverse terrassen omheind met een gloednieuwe schutting en de grote garage. Twee à drie auto's kunnen binnen staan en nog eens 6 op de oprit aan de voorzijde. De garage is daarbij groot genoeg om alle (tuin)spullen en de grasmaaier te herbergen en de vliering geeft de nodige bergruimte.

 

 Het kavel is met haar 1240 m2 goed te onderhouden zonder dat het een dagtaak wordt. Tijd en ruimte dus en ook voor de kinderen is er voldoende te beleven met alle voorzieningen en diverse (middelbare) scholen in Hellevoetsluis. Slechts 7 minuten op de fiets. Heenvliet aan de andere zijde heeft ook een grote Albert Heijn en een gastronomische dorpskern en ook vanuit Spijkenisse is dit huis goed bereikbaar.

 

 Buiten wonen maar wel het comfort van voorzieningen, voldoende slaapkamers en ruimte in en om het huis.

 

 Dat is de Katerwaalsedijk.

 

 Uitblinkers:

 

 - Alle kunststof kozijnen zijn in 2021 geplaatst, 

 - De keuken is in 2019 vernieuwd, 

 - Energielabel C, 

 - De begane grondvloer is daar waar mogelijk voorzien van schuimbeton als isolatie, 

 - Oplevering, in overleg, bij voorkeur op langere termijn.

Kenmerken

Woonoppervlakte
216
Perceeloppervlakte
1240
Inhoud
889
Bouwjaar
1926
Extra ruimte
11
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object