Plan bezichtigingBel makelaar

Hornpad 35

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 400.000 k.k.
820
 m²
115
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wat een goede bungalow is dit!! Een heel fijn huis waar zichtbaar met liefde, zorg en aandacht is gewoond. Door de levensloopbestendige en gelijkvloerse bouw niet alleen geschikt voor echtparen en senioren maar door zijn omvang en mogelijkheden ook zeer geschikt voor gezinnen. Het huis staat op een goed perceel van 820 m² aan water ingericht met een vrijstaande schuur van circa 34 m² en een heerlijke tuin met aan de achterzijde vrij uitzicht over een grote waterplas. Van binnen is de bungalow comfortabel en praktisch ingedeeld met een ruime en lichte living, een woonkeuken, een bijkeuken, een keurige badkamer en een drietal slaapkamers waarvan de master bedroom bijzonder groot bemeten is. Toch kamers te kort? De zolderverdieping met stahoogte is door het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel goed in te richten met nog een aantal (slaap)kamers.

De ligging van de bungalow is perfect! Aan een rustige straat die enerzijds uitkomt op de West-Friese omringdijk met daarachter het IJsselmeer en anderzijds uitkomt op de weg richting de daagse voorzieningen. Bij thuiskomst is er voldoende ruimte om de auto(‘s) te parkeren op eigen erf, een fijne bijkomstigheid. De zonnige tuin voorziet echt in het buitenleven, fraai ingericht en veel hoekjes om heerlijk te kunnen zitten en te genieten van het mooie weer.



Kortom, een goed en keurig verzorgd geheel om bijzonder plezierig te kunnen wonen. Wilt u dit huis graag komen bezichtigen? U bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.



WONING

Uiteraard gaan we in Andijk door de achterdeur. Via de bijkeuken met toilet en aansluitingen voor het witgoed komen we in de gezellige woonkeuken waar tijdens het eten genoten kan worden van het uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken is de ruime en lichte living bereikbaar. Een vriendelijke ruimte welke groot genoeg is om op verschillende manieren in te richten. De openslaande deuren naar de tuin zijn heerlijk om zomerdag open te hebben om buiten bij binnen te betrekken. Achter de living de gang met toegang tot de drie slaapkamers en de nette badkamer. Aan het einde van de gang/hal de meterkast, de vlizotrap naar zolder en natuurlijk de voordeur.



BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlakte 115 m²

- Inhoud circa 398 m³

- Perceeloppervlakte 820 m²

- Gelegen aan water met uitzicht over waterplas

- Goede leefruimtes en 3 slaapkamers

- Mogelijkheid om extra kamers te creëren op zolder

- Ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s

- Vrijstaande schuur ca. 34 m² met garagedeur

- Heerlijk zonnige en netjes ingerichte tuin

- Goede en rustige ligging

- Energielabel C



LIGGING

De ligging is perfect in het gezellige dorp Andijk. Dichtbij het IJsselmeer en de dagelijks benodigde voorzieningen zoals supermarkten, bakker, slager, drogist en primera zijn dichtbij. Andijk biedt daarnaast o.a. ook een jachthaven, restaurants, basisscholen, sportfaciliteiten en gezondheidszorg. Uitgebreidere voorzieningen zoals bijvoorbeeld een treinstation en winkels zijn te vinden in omliggende dorpen en steden. Met de uitvalsweg richting verkeersader A7 ook dichtbij is het hier al met al bijzonder goed wonen en thuiskomen.



LET OP: Vanaf 01 januari 2023 is het aanleggen van een biedlogboek verplicht bij de verkoop van woningen. Deze woning zal verkocht worden middels een compleet en transparant biedproces, het afgeschermde en beveiligde online biedplatform nvmbieden.nl. Meer informatie hierover is terug te vinden op onze website of op te vragen bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
115
Perceeloppervlakte
820
Inhoud
398
Bouwjaar
1960
Extra ruimte
5
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
448
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object