Plan bezichtigingBel makelaar

Kleingouw 147

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 430.000 k.k.
899
 m²
91
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op zoek naar een vrijstaand comfortabel thuis op een goed perceel mét een grote schuur? Dan is deze levensloopbestendige bungalow een goed idee want dit geheel biedt hier zijn mogelijkheden te over. Er is zichtbaar goed voor dit huis gezorgd en met veel liefde gewoond, tevredenheid draagt hier de sfeer, welke je meteen voelt bij binnenkomst. Daarnaast is dit huis heerlijk vrij gelegen op bijna 900 m² grond en ligt het op een goede plek aan de lint tussen de dorpskernen van Andijk en Wervershoof, met het IJsselmeer op steenworp afstand. De schuur is natuurlijk ook een pluspunt want deze biedt bijna 150 m² ruimte met een groot plateau en vrij uitzicht aan de achterzijde. Is de schuur je te groot? Dan is deze te verkleinen waardoor de tuin vergroot wordt en er vanuit huis ook vrij uitzicht ontstaat. Mis je nog kamers in huis? De zolder is van stahoogte en door het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel zijn hier nog een paar kamers te realiseren. Kortom, een huis wat na bijna 50 jaar bewoning op een aantal fronten naar eigen wens eigentijds gemaakt kan worden. Hier is een thuis te creëren waar je nooit meer weg wilt en weg hoeft!



BUNGALOW

De ruim 90 m² woonoppervlakte is comfortabel ingedeeld en vanuit de hal achter de voorentree zijn alle ruimtes bereikbaar. Allereerst een heerlijk licht living met een keurige laminaatvloer, een schouw met open haard en loopdeur naar een zonnig terras. De keuken is niet groot maar biedt alles wat nodig is en ook is er nog een praktische inbouwkast en een loopdeur naar de achtertuin. Verder nog het toilet, de meterkast, een ruime bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en loopdeur naar de achtertuin, een drietal prima slaapkamers (waarvan er thans een in gebruik is als eetkamer) en een kleine badkamer bestaande uit een doucheruimte en een wastafel.

Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar, alwaar de CV opstelling zich bevindt. Dit is thans een open ruimte en in gebruik als bergruimte. Door het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel is het mogelijk om hier nog een tweetal goed kamers te realiseren.



SCHUUR

Ooit gebouwd als bollenschuur met een afdak aan de achterzijde waar de schuiten aan konden meren. De schuur kent een afmeting van 19.60 x 7.60 meter (148 m²) en is voorzien van een kanteldeur aan de voorzijde en aan de achterzijde toegang tot het voormalige afdak. Deze is in 2016 verwijderd en daardoor is er achter de schuur een groot plateau ontstaan waar het goed toeven is want hier is er vrij uitzicht over landerijen. Dat betekent genieten van de ondergaande zon! Is de schuur je te groot? Deze kan kleiner gemaakt worden. Hierdoor wordt de tuin vergroot en wordt het vrije uitzicht ook vanuit huis zichtbaar.



BUITEN

Het erf is ingericht met een ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s. De voortuin is diep en daardoor is er in en om huis voldoende privacy vanaf de weg. Om het huis en de schuur zijn er meerder hoekjes te vinden om zomerdag te kunnen genieten van zon of schaduw. Aan de zijkant van het erf is in de lengte een klein strookje gemeentegrond (ca. 76 m²) in gebruik. De gebruikersovereenkomst is aanwezig.



BIJZONDERHEDEN

- Oorspronkelijk bouwjaar 1962

- Woonoppervlakte 91 m²

- Perceeloppervlakte 899 m² (excl. 76 m² gemeentegrond)

- 2016 schilderwerk buiten

- 2016 overkapping schuur verwijderd

- 2020 goten en afvoerpijpen hemelwater vervangen (zink)

- Energielabel D



LIGGING

Andijk is een gezellig IJsselmeerdorp gelegen aan de Westfriese omringdijk en voorziet voldoende in daagse voorzieningen. Naast gelegen havensteden Enkhuizen en Medemblik zijn per fiets en auto zeer goed te bereiken alsmede de winkelcentra en treinstations in Hoogkarspel en Bovenkarspel. Ook is de vernieuwde N307 goed bereikbaar waardoor hoofdstad Amsterdam op slechts 45 autominuten afstand ligt.

Wilt u deze vrijstaande bungalow komen bezichtigen? U bent van harte welkom.

Kenmerken

Woonoppervlakte
91
Perceeloppervlakte
899
Inhoud
474
Bouwjaar
1962
Extra ruimte
40
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object