Plan bezichtigingBel makelaar

Biertsedijk Oost 3 A

Verkocht
Excellent
Simonshaven
€ 1.150.000 k.k.
2594
 m²
189
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een weids uitzicht met hazen en talloze vogels op de weilanden achter het huis. Een zitkuil aan de wetering voor lange zomeravonden, kippen in de tuin en recreatiegebied Bernisse als goede buur. Tussen Heenvliet en Spijkenisse staat deze optimaal geïsoleerde nieuwbouwvilla (2018) op 2594 m2 eigen grond. Dichtbij Rotterdam en alle denkbare voorzieningen die een grote plaats als Spijkenisse te bieden heeft en toch thuiskomen in een zee van rust en ruimte. Dit familiehuis is uitermate geschikt om kinderen op te laten groeien. Voldoende slaapkamers, een veilig omheind perceel, een grote schuur en een snoephaag met fruit in de tuin. Zo wil je toch opgroeien?



De Bernisse is 7 kilometer lang en bestaat uit meertjes, kommen en plassen. Samen met de bossen, drassige natuur en weilanden is het gebied 300 hectare groot. Er zijn speciale strandjes, je kunt er kanoën, roeien en binnenkort ook iets drinken. De dagelijkse boodschappen en ruim voldoende voorzieningen zijn te vinden in de omliggende plaatsen Heenvliet, Geervliet en Zuidland evenals goede scholen en openbaar vervoer. Buiten wonen en toch alles bij de hand. Zelfs de stranden zijn prima aan te rijden.



De keuken is van alle gemakken voorzien en past perfect bij een moderne woning. De wandopstelling biedt plaats aan de combi-oven en de stoomoven, een grote koelkast en een aparte keukenhoge vriezer. De A klasse apparatuur van Siemens wordt voortgezet in de inductie kookplaat en de vaatwasmachine en daarbij is de inbouw afzuigkap perfect verzonken in de koof met verlichting en is een wijnklimaatkast geplaatst. Zaken als een Quooker en extra kastruimte op de kop van het eiland getuigen van smaak en praktisch inzicht. Kosten noch moeite zijn gespaard waar het gaat om de keuze van de binnendeuren, een uitstekende stukadoor, mooie hoge plinten, de schouw en de landelijke knipoog bij het ontwerp van de kozijnen.



Op de verdieping wordt voortgezet waar op de begane grond al mee begonnen is. Ruimte en kwaliteit. 4 slaapkamers van formaat waarvan 2 gelijkwaardige aan de achterzijde met een vrij zicht over de weilanden, een op de kopzijde en de ouderslaapkamer met inloopkast aan de voorzijde. De badkamer is uitgerust met een dakkapel voor extra licht en ruimte en zeer geschikt voor een gezin. Een inloopdouche, ligbad, hangend closet, een wastafelmeubel met veel bergruimte in de lades en natuurlijk vloerverwarming. De kleur,- en materiaalkeuze zijn perfect afgestemd op de rest van het huis.



De sfeer die binnen in het huis heerst trekken we door naar buiten. Wat een uitzicht en goede keuzes zijn er gemaakt. Met liefde en toewijding is de tuin ingericht en met zorg onderhouden. Hier wil je in je vrije tijd zijn. Onder de terrasoverkapping terwijl de kinderen fruit plukken uit de snoeptuin, aan het water even rustig alleen bijkomen na een drukke dag of met een kop koffie beginnen op het terras bij de keuken. Je vindt altijd een plekje en je komt ogen te kort. De kippen zitten er riant bij in hun hooischelf met schapenhek, er is een enorme moestuin mogelijk, een fundering voor een tweede schuur of de ideale ondergrond voor een zwembad en een grote eikenhouten schuur met daarop de 24 zonnepanelen. Aan alles is gedacht. Veel gras om het onderhoud te beperken, fruitbomen, een sierhekwerk en aan de voorzijde de carport waar drie auto's geparkeerd kunnen worden.



Maak een afspraak dan maken wij alle tijd om u met veel plezier rond te leiden en te laten kennismaken met deze heerlijke plaats.



Dat is de Biertsedijk.



Uitblinkers:



- 24 zonnepanelen,

- Warmtepomp,

- Gasloos,

- Ekelhof keukens,

- Kast kantoor geplaatst in de zomer van 2022,

- Carport geplaatst in 2021,

- Luxe zonwering aan de tuinzijde (eind 2021),

- Schuur gebouwd in 2018,

- Lamelparket met gerookt eiken toplaag (kan nog geschuurd worden),

- kathedraal dallen in de keuken,

- Openslaande deuren in de keuken,

- Oplevering, in overleg flexibel bespreekbaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte
189
Perceeloppervlakte
2594
Inhoud
761
Bouwjaar
2018
Extra ruimte
7
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Open haard, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand hout, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object