Plan bezichtigingBel makelaar

Midwouder Dorpsstraat 10

Verkocht
Excellent
Midwoud
€ 550.000 k.k.
931
 m²
335
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een idyllische plek langs de lint van het mooie en landelijke dorp Midwoud staat deze enorme stolpboerderij met fraaie uitstraling. Door zijn omvang, afmetingen, het riante perceel en een inhoud van maar liefst 1499 m³ zijn de mogelijkheden van deze woonboerderij groots. Een prachtige kans om riant en vrij te kunnen wonen of is dubbele bewoning en/of wonen en werken op eigen erf jouw wens? Het is hier allemaal te realiseren!



De boerderij stamt van origine uit 1907 en heeft voorheen dienst gedaan als bakkerij, winkel en woonhuis. Op de begane grond is zelfs de bakkerij met de grote broodoven nog aanwezig.

Er is door de jaren heen zichtbaar het een en ander gewijzigd, veranderd en vernieuwd maar eerlijk is eerlijk, het geheel voldoet niet meer aan de wooneisen van nu, er zal een frisse wind doorheen moeten. Bijkomend voordeel is wel dat het geheel naar eigen wens is te verbouwen.



De begane grond van de stolp heeft een verouderde indeling maar biedt ontzettend veel ruimte. De verdieping is tevens verrassend groot met als voordeel dat hier reeds aanzet is gemaakt tot een kamerindeling. Hierdoor is het eventueel mogelijk om de stolp tijdens het klussen te bewonen. De zolder is reeds ingetimmerd en gereed. Dus….voor wie er tegen niet op ziet de handen uit de mouwen te steken is dit een prachtige kans om de boerderij naar eigen inzicht een update te geven en in te delen naar eigen inzicht!



Achter op het erf nog het oude pakhuis van circa 40 m², een varkensstalletje en een nog te amoveren oude opslagruimte.



Met een ligging op een heerlijke plek in het dorp is het hier, met voldoende voorzieningen op fietsafstand, heerlijk wonen. Vlot te bereiken omliggende dorpen en steden voorzien in extra voorzieningen en door een goede bereikbaarheid van snelweg A7 ligt Amsterdam op slechts 40 autominuten.



Word jij enthousiast van dit plaatje en zie jij hier mogelijkheden? We laten je graag alles zien en praten je graag bij tijdens een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
335
Perceeloppervlakte
931
Inhoud
1500
Bouwjaar
1907
Extra ruimte
71
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object