Plan bezichtigingBel makelaar

Slootweg 10

Verkocht
Excellent
Slootdorp
€ 375.000 k.k.
1000
 m²
120
 m²
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Buitenleven... in alle rust & ruimte, op een overzichtelijk perceel van exact 1.000 m²! 
 
 Voor wie altijd heeft gedroomd om zijn eigen paard(en) thuis te houden, de kans...! Er zijn 2 paardenstallen en een paddock aanwezig. Drie rijverenigingen met binnenbakken, namelijk De Wiron Ruiters in Hippolytushoef, de Wieringermeerruiters in Middenmeer en Paardensportvereniging Oud Veer in Anna Paulowna zijn snel te bereiken met de auto (en trailer). Met tien minuten bent u in het Dijkgatbos voor een fijne buitenrit of een snelle cross. 
 
 De keuken en serre zijn gericht op de achterzijde én hierdoor op de paarden. De serre moet nog worden afgemaakt, het prachtige uitzicht over uw eigen rijkdom is al aanwezig. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde, ook vanuit hier heeft u een groen uitzicht. Aan de achterzijde is een (slaap)kamer gelegen, welke thans in gebruik is al werkkamer. Op de eerste verdieping treft u 2 slaapkamers en de badkamer. 
 Het warme water van het complete woonhuis komt van een zonneboiler van 1.000 liter, welke wordt opgewarmd door zonnecollectoren en een allesbrander. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van gas en zijn de energielasten zeer laag!
 In de tuin staan diverse fruit- en notenbomen. In de zomer kunt u genieten van uw eigen kersen, appels, peren, druiven, noten en olijven. Aan beide zijden "geweldig leuke buren" aldus de verkopers. De boer ernaast betreft een biologisch akkerbouwbedrijf. 
 
 Naast de landelijke ligging, betreft het ook een centrale ligging. In het dorp is één basisschool gevestigd. In Wieringerwerf en Hippolytushoef kunt u terecht voor de boodschappen. Ook de A7 richting Leeuwarden en Amsterdam is vlot te bereiken. In de zomer is het fijn recreëren op het Lutjestrand bij het Amstelmeer. Ruiters, amazones en/ of buitenliefhebbers, wij zien u graag!
 
 Perceeloppervlakte: 1.000 m²
 Inhoud: 456 m³
 Woonoppervlakte: 120 m²
 Bouwjaar: 1948
 Energielabel: E
 Garage: 20 m²
 Stallen: 24 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
120
Perceeloppervlakte
1000
Inhoud
456
Bouwjaar
1948
Extra ruimte
1
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Allesbrander
Warm water
Cv ketel, Zonneboiler, Zonnecollectoren
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
370
Aantal paardenboxen
2
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object