Plan bezichtigingBel makelaar

De Quayweg 55

Verkocht
Excellent
Landhorst
€ 340.000 k.k.
935
 m²
126
 m²
Eengezinswoning
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

Half vrijstaande woning, van de weg af gelegen, met vrij uitzicht over landerijen en kanaal.



PERSPECTIEVEN

1. Vrij en landelijk wonen met uniek vrij uitzicht over de landerijen en het kanaal.

2. Modernisering van woning naar eigen wens.

3. Uitbouw van woning naar het zuiden.

4. Aankoop van gedeelte van weiland van buurman en vervangende nieuwbouw aan zuidzijde van woning op een passend moment. En gebruik gedeelte van huidige woning als garage/hobbyruimte. Voor extra ruimte en geniet-momenten op deze bijzondere plek!



LIGGING EN OMGEVING

De half vrijstaande woning is landelijk gelegen, direct aan het Defensie kanaal te Landhorst en biedt u een heerlijk, vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen.



De Quayweg 55 is uitstekend ontsloten middels de diverse uitvalswegen in de nabije omgeving zoals o.a. de N277, N272, N264, A50 en A73. De woning is rustig gelegen doch slechts op ca. 1,5 kilometer afstand van de bebouwde kom van Landhorst en ca. 6 autominuten van Boekel.



OMSCHRIJVING WOONHUIS

De half vrijstaande woning is rustig gelegen in het vrije buitengebied van Landhorst en biedt u een wijds uitzicht over groene landerijen. De woning biedt u naast een prachtige leefomgeving óók een scala aan mogelijkheden voor het realiseren van uw droomwoning.



Met recht een echte buitenstate!



HAL

Via de hal met een ongebruikte ingang aan de kanaalzijde betreedt u de woning. De hal is voorzien van een trapkast, separaat toilet, meterkast en vaste trap naar de 1e verdieping. Tevens biedt de hal toegang tot de keuken.



KEUKEN

De authentieke keuken is voorzien van deels betegelde wanden en een houten inbouwkeuken met gaskooktoestel. De aanwezige, grote raampartij zorgt voor ruim voldoende lichtinval en een heerlijk wijds uitzicht over de landerijen.



WOONKAMER

De woonkamer is voorzien van vinyl vloer en een schouw met houtpalletkachel. Centraal in de woning. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de hobbykamer met vaste kast die te gebruiken is voor verschillende doeleinden.



ACHTERHAL

In de achterhal bevindt zich tevens de douche en de witgoedruimte. Beide voorzien van tegelvloer, en deels betegelde wanden.



1e VERDIEPING

Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de 1e verdieping. De overloop beschikt over een kast onder de schuinte van het dak en biedt toegang tot de 3 aanwezige slaapkamers.



OVERKAPPING MET BERGING

Aan de zuidoostzijde van de woning is een gezellige overkapping waar u optimaal kunt genieten van de ochtendzon en de frisse, landelijke buitenlucht. Aan de overkapping bevindt zich tevens een berging met voorraad houtpellets, fietsenstalling, droger en een extra koelkast.



TUIN

De woning beschikt aan zowel de voor- als achterzijde van een tuin. De voortuin grenst direct aan het Defensiekanaal. Met een ongekend fraai uitzicht over het kanaal en de uitgestrekte landerijen van Landhorst. Én volop privacy.



BESTEMMING

De Quayweg 55 heeft een WOON-bestemming met bouwaanduiding "twee-aan-een". Volgens de regels uit het bestemmingsplan is uitbouw van de woning tot 750 m³ inhoud toegestaan. Plus de bouw van een bijgebouw van 100 m³. Dit geeft goede kansen voor een passende waardevolle uitbouw van dit object!



KADASTER

De Quayweg 55 te Landhorst is kadastraal bekend als gemeente Wanroij, sectie M, nummer 471, groot 935 m².



Op het perceel rust een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de belemmeringenwet privaatrecht ten behoeve van Brabant Water N.V. en op een gedeelte van het perceel rust een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van Gemeente Sint Anthonis (drukriool).



BIJZONDERHEDEN

- De inrichting en isolatie van de woning is eenvoudig. Modernisering mag naar eigen inzicht.

- Behalve modernisering zijn er ook kansen voor aankoop weiland van buurman, en uitbouw van woning aan zuidzijde van perceel.

- Verwarming via een houtpalletkachel centraal in de woning. Koken op gas via een gasfles.

- In het dakbeschot is eterniet verwerkt. Door het voormalige gebruik als agrarisch bedrijf is er kans op zwerfasbest in het perceel.

- De woning De Quayweg 55 is een functionele starterswoning voor ondernemende mensen.

- Door vrije ligging van de weg geeft deze woning volop privacy en rust aan de bewoners.



Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.

Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn dan kan men zich hierop niet beroepen. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.



Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning! www.buitenstate.nl

Kenmerken

Woonoppervlakte
126
Perceeloppervlakte
935
Inhoud
483
Bouwjaar
1969
Extra ruimte
10
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Pelletkachel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
320
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object