Plan bezichtigingBel makelaar

Berkendonk 2

Verkocht
Excellent
Helmond
€ 795.000 k.k.
15200
 m²
160
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een prachtig perceel van maar liefst 15.200 m2, aan de rand van Helmond en Bakel gelegen vrijstaand woonhuis. De woning heeft een prachtig aangelegde tuin, een weide en bos gedeelte. Verder biedt de woning u royale woonruimtes, een multifunctioneel bijgebouw, een grote inpandige garage met vliering, een kantoorruimte aan huis en een groot overdekt terras.



ALGEMEEN

Deze unieke woning is absoluut het bezichtigen waard. De woning is in 2007 gebouwd en verkeert in uitstekende onderhouds- en afwerkingsstaat. De woning heeft een multifunctioneel bijgebouw en een volledig met vloerverwarming verwarmde garage, maar het allermooiste is natuurlijk het heerlijk vrije perceel omringd door natuur. Kom snel eens een kijkje nemen om het woongenot en de rust zelf te ervaren!



INDELING

BEGANE GROND

Bij aankomst door de fraaie oprijlaan kunt u uw auto parkeren op de ruime oprit met meer dan voldoende parkeergelegenheid. U betreedt de woning via de voorentree. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast en de toegang tot de woonkamer en de kantoorruimte. De tegelvloer in de hal is voorzien van vloerverwarming.



KANTOOR

De kantoorruimte is een ideale ruimte om ongestoord in alle rust te kunnen werken. De vele raampartijen bieden prachtig

uitzicht over de vrije omgeving.



WOONKAMER

De L-vormige woonkamer is fraai afgewerkt met een nette tegelvloer (voorzien van vloerverwarming), een gestukt plafond met sierlijsten en inbouwspots. Rondom de gashaard kunt u een ruime zithoek opstellen. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte voor het opstellen van een 8 persoons eettafel. Aansluitend aan de eethoek bevindt zich de open keuken in hoekopstelling. Middels de twee openslaande tuindeuren heeft u zowel vanuit de woonkamer als vanuit de eethoek/keuken een fijn contact met het overdekt terras en de prachtige achtertuin.



KEUKEN

De open keuken in hoekopstelling is voorzien van een lichte keukeninrichting met veel kastruimte en de volgende inbouwapparatuur:

-    Vaatwasser

-    Koelkast

-    Combi-oven

-    Gaskookplaat

-    Afzuigkap

Het geheel is fraai afgewerkt met een granieten aanrechtblad.



PORTAAL & BIJKEUKEN

Vanuit het portaal naast de keuken heeft u toegang tot de tuin, de bijkeuken, de garage en de betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. In de bijkeuken (voorzien van vloerverwarming) bevinden zich de witgoedaansluitingen. Daarnaast is er  in de bijkeuken een doucheruimte aanwezig.



GARAGE

De garage is bijzonder ruim en heeft een vloeroppervlakte van ca. 35 m2, daarnaast heeft deze garage nog een grote bergzolder met vaste trap. De garage is volledig geïsoleerd, voorzien van warm en koud water, voorzien van van vloerverwarming en deze heeft een elektrische sectionaaldeur.



1E VERDIEPING

De 1e verdieping heeft een ruime overloop met dakkapel waaraan gelegen 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. Voor afmetingen van de kamers kunt u de bijgevoegde indelingsplattegronden raadplegen.



BADKAMER

De nette badkamer is compleet uitgevoerd en voorzien van een grijze tegelvloer met vloerverwarming. Verder is de badkamer uitgerust met een douchecabine, een ligbad, een wandcloset en een wastafel met meubel.



2E VERDIEPING

Vanuit de overloop van de 1e verdieping heeft u met een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder.



TUIN, WEIDE & BOS

Terug naar de begane grond waar u toegang heeft tot de onder architectuur aangelegde achtertuin, die omringd is door groen en bosvoorzieningen. De tuin heeft onder andere een prachtig groen gazon, talrijke volwassen beplantingen, een

grondwaterpomp, een beregeningsinstallatie en een groot overdekt terras van 33 m2 met elektrische screens.

 

Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning!   www.buitenstate.nl

Kenmerken

Woonoppervlakte
160
Perceeloppervlakte
15200
Inhoud
824
Bouwjaar
2007
Extra ruimte
63
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object