Plan bezichtigingBel makelaar

Hulsbeek 1

Verkocht
Excellent
Wanroij
€ 710.000 k.k.
26780
 m²
300
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Uniek vrij gelegen royale woonboerderij met authentieke schuur, aangeboden op een perceel van ca. 7.850 m².

Uit te breiden tot ca. 2,6 ha perceel.



PERSPECTIEVEN

* Vrij en landelijk wonen

De royale woonboerderij is uniek vrij gelegen, en toch op korte afstand van het dorp. Met volop ruimte voor vrij wonen en activiteiten aan huis.

* Paarden/hobbydieren

Het object wordt aangeboden op een perceel van ca 7.850 m2. Tezamen met de aanwezigheid van meerdere bijgebouwen maakt dit perceel interessant voor mensen met paarden of hobbydieren aan huis.

Daarnaast is het object uit te breiden met de aankoop van een aansluitende weide tot in totaal ruim 2,6 ha, dat daardoor volop mogelijkheden biedt voor paardenliefhebbers.

* Praktijk of kantoor aan huis

Door de ruime aanwezige woonoppervlakte, zijn er volop mogelijkheden voor werk aan huis.

* Modernisering

Het voorhuis van de woonboerderij is in 1997 volledig gemoderniseerd. Nadere aanpassing aan uw eigen wensen voor uw eigen droomhuis is mogelijk. De unieke vrije ligging en aanwezige ruimte is blijvend!

* Recreatieve en/of maatschappelijke activiteiten

Gezien ruimte en ligging volop kansen voor ondernemende mensen!



LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Hulsbeek 1 is gelegen op slechts 1 km van de bebouwde kom. De woning is vrij gelegen en geniet een wijds uitzicht over het groene buitengebied van Wanroij.



Het object is goed ontsloten door ligging aan de doorgaande weg van Wanroij naar Sint Anthonis. Via snelweg A73 is Nijmegen binnen een half uur bereikbaar. Eindhoven en 's-Hertogenbosch zijn in ca. 45 minuten te bereiken.



OMSCHRIJVING WOONBOERDERIJ

Gelegen aan de Hulsbeek 1 te Wanroij treft u deze riante woonboerderij uit ca. 1908 met authentieke schuur.

Het voorhuis, inclusief tussengang, is in 1997 volledig gemoderniseerd, nageïsoleerd en voorzien van een nieuw dak met geïsoleerde dakplaten.

De boerderij is gunstig gelegen in een bebouwingscluster net buiten Wanroij.



HAL

U betreedt de woning via de ruime toegangshal voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en separaat geheel betegelde toilet.



De hal biedt toegang tot de wasruimte en de tuin/het terras.



KEUKEN

Vanuit de woonkeuken geniet u van een heerlijk uitzicht op de tuin en vergezicht over de akker met de Wanroijse Korenmolen.



De keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en houten inbouwkeuken voorzien van koelkast, vaatwasser, dubbele wasbak en elektrische kookplaat. Tevens bereikt u vanuit de keuken de koele kelder.



WOONKAMER/OPKAMER

Vanuit de keuken bereikt u de opkamer en royale woonkamer. De woonkamer is opgedeeld in een zitgedeelte en een eethoek. De kamer is voorzien van een parketvloer, stucwerk wanden en plafond en een schouw met gashaard.



SLAAPKAMER

Op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer met aansluitend een ruime, nette badkamer.



De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en vloerverwarming.



EERSTE VERDIEPING

Via de vaste trap in de tussenhal bereikt u de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, ruimte voor 3e slaapkamer, en de royale zolder boven het achterhuis, met fraaie authentieke eiken houten gebinten in het zicht.



GARAGE

In het achterhuis welke middels de gang in verbinding staat met het woonhuis bevindt zich de bijkeuken met vloerverwarming, een werk-/hobbyruimte en een ruime garage met handige elektrische overheaddeur.



TUIN

De riante tuin, waar u in alle rust kunt genieten van de prachtige omgeving beschikt over een terras voor de avondzon. Vanaf het terras heeft u een heerlijk uitzicht over het groene buitengebied met de Wanroijse korenmolen, "De Hamse Molen/De Ster".



AUTHENTIEKE SCHUUR I

Op het terrein bevindt zich een ruime schuur uit ca. 1830 met vier authentieke vakwerk eikenhouten gebinten.

De wanden zijn opgetrokken uit steen en potdekselhout, gedekt met pannen en voorzien van een ruwe betonvloer. De fundering van de muren is matig, het dak wordt gedragen door de oude gebinten. De kopgevel van de oude schuur is in slechte staat.

In de schuur bevindt zich een paardenstal en verder nader in te vullen ruimte voor opslag, atelier of een andere specifieke invulling.



Afmeting: ca. 22,5 meter x 11,5 meter

Oppervlakte: ca. 250 m²



Schapenstal

Op het perceel is een schapenstal aanwezig, gebouwd van steen (spouw) en met damwand gedekt. De stal heeft PU-dakisolatie.

Oppervlakte: ca 50 m²



KADASTER

Het object is kadastraal bekend als gemeente Wanroij:

Sectie K, nummer 1174, groot 00,34.55 ha

Sectie K, nummer 1175, groot 2,33.25 ha



Het object wordt aangeboden met ca. 7.850 m² (onder)grond. Het aankopen van extra grond tot in totaal 2,67.80 ha behoort tot de mogelijkheden.



BESTEMMINGSPLAN

De bestemming is in overgang van "Agrarisch" naar "Wonen".

De huidige bestemming van Hulsbeek 1 is "agrarisch-Melkveehouderij".

Op 13 december 2021 is het ontwerp bestemmingsplan "Veegplan Hulsbeek, Blauwstraat en Walsert" gepubliceerd. Hierin heeft het object de bestemming "Wonen". De kippenstal en schuilhut dienen hiervoor gesloopt te worden. En een groene landschappelijke inpassing is vereist. Naar verwachting wordt het bestemmingsplan in mei/juni van 2022 vastgesteld en wordt hiermee de bestemming definitief gewijzigd.



De aanwezige cultuurgrond heeft de bestemming "Agrarisch met waarden".



Voor meer informatie inzake het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor of www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.



BIJZONDERHEDEN

- Het object is voorzien van een energielabel C.

- Voor snelle digitale verbindingen is glasvezel aanwezig.

- Op de percelen rust een zakelijk recht bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van Brabant Water N.V.

- Schuur is voorzien van authentiek vakwerk spantconstructie. De fundering van de zij muren is in matige staat. De kopgevel is door stieren naar buiten gedrukt. Daarom is het muurtje aan de wegzijde gestut. Het dak rust stabiel op de eiken houten gebinten. De schuur is (mogelijk) cultuurhistorisch waardevol.

- Woning kan naar eigen inzicht worden gemoderniseerd.

- Een groene landschappelijke inpassing door koper van de woonboerderij is vereist. Zoals weergegeven op de schets.

- Door de aanwezige ruimten en vrije ligging biedt deze woonboerderij extra veel woongenot aan mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Met recht een fraaie Buitenstate!



Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn dan kan men zich hierop niet beroepen. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.

Kenmerken

Woonoppervlakte
300
Perceeloppervlakte
26780
Inhoud
1850
Bouwjaar
Extra ruimte
200
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (040-7820849) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object