Plan bezichtigingBel makelaar

Zuiderweg 18 A

Verkocht
Excellent
Opperdoes
€ 699.000 k.k.
3540
 m²
139
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ontdek dit privé ‘domein’ in een fantastische landelijke setting. De omgeving kenmerkt zich door een open polderlandschap met karakteristieke bebouwing waarbij dit geheel is gelegen tegen het pittoreske dorpje Twisk met voor en achter grandioze weidse uitzichten. Het perceel van totaal 3540 m² is ingericht met een vrijstaand woonhuis, een fantastische tuin, een paardrijbak, een paardenweide en een grote schuur voorzien garage, een paardenstal met twee (mogelijkheid tot drie) paardenboxen en last but not least een studio welke is uit te breiden naar een appartement. Een idyllisch geheel met veel mogelijkheden wat garant staat voor een goed leven in alle rust en vrijheid!



Woning:

De woning is gebouwd in 1993 en kent naast een hoge dosis sfeer ook een heel praktische indeling van de ruimtes. Er is een grote lichte living voorzien van houtkachel en openslaande deuren, een woonkeuken, een bijkeuken met kitchenette en aansluitingen voor het witgoed, een hal met garderoberuimte en toilet en de verdieping telt drie slaapkamers en een prachtige badkamer.



Schuur en stal:

De schuurruimte is inpandig te bereiken en is ideaal en functioneel voor het dagelijkse leven. De garage heeft openslaande deuren, de achterdeur, een riante klushoek en voldoende ruimte voor het stallen van de auto en fietsen. Achter de garage de paardenstal met een tweetal boxen van 3x3 meter voorzien van eigen loop/staldeur. De materialen om een derde box te plaatsen zijn reeds aanwezig. Ideaal is het dat naast de schuurruimte voldoende ruimte is om de trailer en/of aanhanger te parkeren achter een af te sluiten keurig hek.

Op de verdieping van schuur, bereikbaar via een trap in de garage, is een studio gerealiseerd welke met gemak is uit te breiden naar een appartement. Perfect voor opgroeiende gezinsleden en/of familieleden. Of maak jij er liever een B&B of werkruimte van? Mogelijkheden te over!



Buitenleven:

Geniet van de sereniteit in deze fantastisch ingerichte en zonnige achtertuin. Bij uitstek de plek om met het gezin, familie of vrienden te genieten van een het uitzicht, een goed glas wijn en fijne gesprekken. Een heerlijke plek om te kunnen tuinieren, ontspannen of voor kinderen om te spelen. Aan de voorzijde een lieflijke tuin en een ruime oprit met plaats voor vier auto’s.

De huiskavel is middels een slootje met daarover heen een brug gescheiden van de achtergelegen kavel, wat romantisch aandoet. Di wil je! Deze kavel is ingericht met de paardrijbak van IJsselmeerzand met een afmeting van 40 x 20 meter omheind met lint én een paardenweide. Achter de rijbak de grote paardenweide van 100 x 22 meter.



Kortom, een prachtige plek waar je blij van wordt met volop privacy en groen om je heen.



KENMERKEN

- Bouwjaar 1993

- Perceelgrootte 3540 m²

- Woonoppervlakte 139 m²

- Rijbak 40 x 20 meter

- Paardenweide 100 x 22 meter

- Stal met 2 paardenboxen van 3 x 3 meter

- Materialen aanwezig voor het realiseren van een derde box

- Studio op de verdieping van schuurruimte

- Woonhuis met comfortabele indeling



Wil jij hier komen kijken? Je bent van harte welkom.

Kenmerken

Woonoppervlakte
139
Perceeloppervlakte
3540
Inhoud
636
Bouwjaar
1993
Extra ruimte
84
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
2
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object