Plan bezichtigingBel makelaar

Varsselseweg 41

Verkocht
Excellent
HENGELO (GLD)
€ 575.000 k.k.
856
 m²
230
 m²
Eengezinswoning
Geschakelde woning

Object omschrijving

Deze perfect onderhouden HALFVRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ in het fraaie buitengebied van Hengelo Gld en op op loopafstand van de prachtige Golfbaan ‘t Zelle is een ware buitenkans! De bossen liggen op loopafstand.
Tevens is door de gunstige ligging is ook het museum MORE en voor de kinderen Het Klimbos en het doolhof, op korte afstand verwijderd. Voor een heerlijke wandel- of fietstocht, hoef je enkel de deur te openen en sta je meteen in de natuur waar diverse routes je leiden langs de mooiste plekjes in de omgeving.

Het oorspronkelijke bouwjaar is 1935, in 2010 is de woning gerenoveerd. In 2020 is de buitenkant van de woning geschilderd door een professioneel schildersbedrijf, ook beschikt de woning over een nieuwe zinken dakgoot en al het houtwerk buiten is volledig gerestaureerd. Voor de aankomende jaren hoeft u hier dus geen onderhoud aan te verrichten. Het resultaat mag er zijn!

Het perceel wordt gekenmerkt een walnotenboom en er zijn mogelijkheden voor een moestuin.
Op het terras is het extra genieten van het goede buitenleven. Er is een vaste barbeque en een heerlijke luxe privé jacuzzi met massage stralen aanwezig die het hele jaar door gebruikt kan worden en waar u tot in de late uurtjes rustig kunt relaxen.
Het bijgebouw met grote zolder is geschikt voor opslag of het uitoefenen van een hobby. En ernaast zelfs nog een mogelijkheid om een overdekt terras te creëren.

Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime ontvangsthal. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkeuken met werkeiland, schouw en de nodige inbouwapparatuur. De woonkeuken wordt door Franse openslaande deuren gescheiden van de living. De living heeft een schouw met haardpartij voor een prachtig houtvuur. Verder is er op de begane grond een kantoor/werkruimte met dubbele tuindeuren, slaapkamer, badkamer en separaat toilet aanwezig. De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming. Ook is er een provisiekelder aanwezig.

De eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers waarvan 1 met inloopgarderobe en een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.

De woning is voorzien van muurisolatie, kapisolatie en vloerisolatie en verkeert in een uitstekende conditie. Deze woning is ook uitermate geschikt om volledig beneden te wonen. Een kantoor/bedrijf aan huis te hebben of voor een groot gezin. De mogelijkheden zijn eindeloos. De woning is een zeer comfortabel en met name ook een zeer royale woning geworden met veel mogelijkheden.

Bijzonderheden:

- De CV ketel is van binnen volledig vernieuwd in 2020 en de woning valt in energie klasse B.
- Onder de woonkamer loopt een zeer ruime provisiekamer.
- De volieres zullen volledig worden verwijderd.

Kenmerken

Woonoppervlakte
230
Perceeloppervlakte
856
Inhoud
804
Bouwjaar
1935
Extra ruimte
13
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
480
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object