Plan bezichtigingBel makelaar

Hoogstraat 104

Beschikbaar
Excellent
Oosteind
€ 675.000 k.k.
7535
 m²
160
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Levensloopbestendig wonen & werken aan huis !! - eigen paard aan huis !!  

 

Heerlijk wonen in een rustige woonomgeving met de voorzieningen van onder meer Oosterhout en Dongen op korte afstand. De woning biedt mogelijkheden zoals levensloopbestendig wonen en werken aan huis. Naast een gezellige woonkamer en een fijne woonkeuken beschikt deze gezinswoning over drie (slaap-)kamers en een ruime, praktische badkamer op de begane grond. Ter plaatse van de verdieping zijn er nog mogelijkheden aanwezig voor het realiseren van extra kamers, buiten de slaapkamer die reeds aanwezig is. 

 

Woonkamer  

 Vanuit de hal met meterkast (voldoende groepen, aardlek en slimme meter) en trapopgang heb je toegang tot de ruime woonkamer met aangrenzend de keuken. Deze gezellige kamer beschikt over kunststof raampartijen met roedenverdeling en biedt zicht op de voortuin. Daarnaast is er door deze raampartijen een prettige lichtinval aanwezig. De houtkachel zorgt ter plaatse voor het nodige comfort en sfeer. De ruimte is afgewerkt met deels schoonmetselwerk, deels behang en deels granol wanden, een schrootjes plafond en een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is de woonkeuken toegankelijk en zijn de hoofdslaapkamer met badkamer bereikbaar, als ook de hal met aangrenzende (slaap)kamers. 

 

Woonkeuken

Direct grenzend aan de woonkamer is de woonkeuken gesitueerd. Een fijne riante ruimte, welke naast het L-vormige interieur (ca. 2018) voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van een eettafel. Vanuit de keuken heb je een fijn zicht op de oprit en de fraai aanlegde zijtuin met diverse groenblijvende en kleurrijke beplanting. Deze raampartij is van kunststof en beschikt over dubbele beglazing en roedenverdeling. Het interieur bestaat onder meer uit diverse kastjes, laden, een natuurstenen werkblad en als (inbouw)apparatuur een magnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap in sierschouw, koelkast en vaatwasser. Evenals de woonkamer beschikt ook de keuken over een laminaatvloer. De wanden zijn deels betegeld. Via de keuken is het achterportaal bereikbaar. Deze heeft een buitendeur en geeft toegang tot de betegelde toiletruimte.  

 

Slaapvertrekken en badkamer op de begane grond....  

 

Ter plaatse van de begane grond zijn er 3 (slaap)kamers en een badkamer aanwezig. Twee slaapkamers zijn vanuit de hal (v.v. tegelvloer, schoonmetselwerk, schrootjes plafond) bereikbaar en zijn tevens ideaal als kantoor- en/of hobbyruimte. De derde slaapkamer is de hoofdslaapkamer, welke via de woonkamer toegankelijk is en beschikt over een aangrenzende badkamer. De geheel betegelde badkamer mag compleet genoemd worden waarbij deze is ingericht met een wastafel, staand toilet, whirlpool ligbad met douchedeur, inloopdouche en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Een radiator zorgt voor verwarming ter plaatse, een stalraam met kiepraam (enkele beglazing) zorgt voor natuurlijke ventilatie en lichtinval in de ruimte. Alle slaapkamers hebben een gelijkwaardige afwerking. De ruimtes beschikken over een zeil vloerbedekking, (deels) behang wanden en schrootjes danwel lamellen plafonds. De raampartijen zijn, met uitzondering van de (slaap)kamer aan de achterzijde, van kunststof waarin dubbele beglazing en roedenverdeling aanwezig is. Het kozijn bij de achterkamer is van hout en heeft eveneens dubbel glas.

 

Een verdieping hoger....

  

Via de trapopgang ter plaatse van de hal bereikt u de riante overloop van de eerste verdieping. De overloop is voorzien van praktische inbouwkasten en geeft toegang tot een slaapkamer en een zeer royale zolderruimte. De verdieping beschikt in zijn geheel over een eenvoudige afwerking en biedt mogelijkheden voor het realiseren van extra (slaap)kamers.  

 

Groen, ruimte en praktische bijgebouwen....

 

Rondom de woning is een riant perceel aanwezig. Aan de voor- en zijkant van de woning een sfeervol aangelegde tuin met een diversiteit aan groenblijvende en kleurrijke beplanting. Aan de achterzijde een erf met grote overkapping, dan wel carport., welke bereikbaar is middels een royale oprit. Het erf, de overkapping en de royale oprit bieden op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. 

 

Vanaf het erf is er toegang tot de aan de woning aangebouwde (voormalige) stalruimtes, bergingen en garage. Ook de grote schuur met verdieping is vanaf het erf toegankelijk. De aanpandige bergruimte is ruim van opzet, is ingericht met een tegelvloer en beschikt over onder meer water en elektra. Daarnaast beschikt de ruimte over een hooideur, losse trap naar de riante open zolder, stalraampjes en in het zicht zijnde balken. 

 

Verder omvat het perceel onder meer een grote weide met mogelijkheden voor het houden van bijvoorbeeld paarden of kleinvee. Diverse kleine stallen, aangebouwd dan wel losstaand, als ook een kippenverblijf zijn aanwezig. Dit gedeelte van het perceel heeft een agrarische bestemming.

 

Landelijk wonen.....

 

Oosteind, is een lintdorp behorend tot de gemeente Oosterhout. Het dorp ligt gunstig t.o.v. de A27 (Utrecht–Breda), de A58 (Bergen op Zoom–Eindhoven) en A59 (Zonzeel–’s-Hertogenbosch). Binnen een kwartier staat u in het centrum van het gezellige Breda met al haar voorzieningen, maar nog sneller bent u in het centrum van Oosterhout waar eveneens uitstekende winkelvoorzieningen zoals het overdekte Arendshof zijn, alsmede vele sport- en recreatievoorzieningen en diverse horecagelegenheden. Zowel Oosteind als Oosterhout kennen een behoorlijk rijk sociaal verenigingsleven.

 

Kenmerken

 

Type woning: Vrijstaande woning      

Bouwjaar woning: Circa 1850

Inhoud woning: Circa 895 m3

Gebruiksoppervlakte wonen: Circa 160 m2

Overige inpandige ruimte: Circa   84 m2

Externe bergruimte: Circa 425 m2

Perceel oppervlakte circa 7.535 m2  

Nutsvoorzieningen: Aangesloten op gas, water, elektra en riool,

Isolatie: Deels dubbele beglazing, deels kunststof kozijnen

Verwarming en warm water: CV-ketel, merk Remeha Calenta

Energielabel: Label G, geldig tot 22-06-2032

Bestemming: Wonen en Agrarisch,  

Ligging: Aan rustige weg in landelijke woonomgeving met vrij uitzicht aan achterzijde, in buitengebied gelegen, voorzieningen en uitvalswegen goed bereikbaar,  

Bijzonderheden: Gemeentelijk monument, Karakteristieke bebouwing.

 

Kenmerken

Woonoppervlakte
160
Perceeloppervlakte
7535
Inhoud
895
Bouwjaar
1850
Extra ruimte
84
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object