Plan bezichtigingBel makelaar

Reijerscop 26

Verkocht
Excellent
DE MEERN
€ 1.195.000 k.k.
3160
 m²
164
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Gelegen in De Meern een schitterend ruim rietgedekt landhuis met vrijstaande luxe ingerichte schuur/paardenstal en paardenbak op een perceel van 3.160 m².

Het landhuis is gebouwd in 2004 met een hoog afwerkingsniveau, praktisch en sfeervol ingericht en uiteraard voorzien van vele luxe. Bovendien is het gehele erf voorzien van fraaie sierbestrating met voldoende parkeergelegenheid, stijlvol aangelegde tuin met terras, borders en gazon.

Een prachtige stek om “buiten” te wonen met uitzicht over de weilanden. Het landhuis is gelegen aan de rand van Utrecht met goede ontsluitingsmogelijkheden naar de snelwegen A2 en A12. De nabije dorpskernen van De Meern en Harmelen bieden alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten e.d.





Indeling landhuis



De gehele woning is voorzien van strak gestucte wanden en zowel op de begane grond als eerste verdieping ligt een zeer mooie massief eikenvloer.



Begane grond:



• Zijingang met entree/hal met toegangsdeur naar de bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en CV opstelling, schuifdeur naar werk/speelkamer, trapopgang naar de eerste verdieping, riante geheel betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fontein.



• Aan de voorkant een prachtige woonkeuken met toegang naar het portaal met voordeur, garderobe en meterkast. De luxe ingerichte keuken is voorzien van een schitterende moderne inbouwkeuken met diverse Miele inbouwapparatuur zoals inductie kookplaat met wok brander, afzuigkap, hogedruk stoomoven, oven, koel/vriescombinatie, koffiezetapparaat en vaatwasser. Tevens is er een trapkast aanwezig. De woonkeuken wordt door middel van een wand met strakke inbouw open haard deels afgescheiden van de woonkamer wat een zeer sfeervol beeld geeft.



• Ruime stijlvol ingerichte woonkamer, mooie inbouwkasten verwerkt in de wanden en de open haard maken het geheel tot een optimaal woongenot. Middels openslaande deuren is toegang naar het terras en is er het prachtige uitzicht over de weilanden en uiteraard de paarden.





Eerste verdieping



• Overloop met vlizotrap naar de vliering



• Er zijn 4 slaapkamers, allen voorzien van telefoon- en televisieaansluiting. De ouderslaapkamer is ca 21m² groot, gelegen aan de voorzijde met grote inloop kledingkast. Knusse slaapkamer van ca 7m² met inbouwkast en 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van beide ca 14m² groot.



• De luxe badkamer is voorzien van dubbele wastafel met meubel, ligbad, vrij hangend toilet en inloopdouche met dubbele stortdouches





Tweede verdieping



• Via vlizotrap bereikbare vliering met opstelling van mechanische ventilatie.





Tuin



• De zeer fraai ingerichte tuin is aan de voorzijde ingedeeld met perken en borders. De oprit heeft ruim parkeergelegenheid. Het perceel is geheel omgeven door water en de oevers zijn afgewerkt met hardhouten beschoeiing.



• In achtertuin is een groot onderheid terras aanwezig, gazon en looppad naar de paardenstallen. Bovendien is de tuin gelegen op het zuiden en het uitzicht over de rijbak en de weilanden maken dit een heerlijke plek om van te genieten.





Bijgebouw/schuur



• De volledig geïsoleerde schuur/paardenstal heeft een afmeting van ca 11 x 9 meter, gebouwd van spouwmuren met pannen dak, voorzien van betonnen vloeren en dubbele beglazing. De paardenstal is voorzien van 3 luxe en grote “Corton” paardenboxen (4,5m x 3m), afsluitbare zadelkamer, wasplaats en solarium.

• Middels een hard houten trap is de ruime bovenverdieping bereikbaar. Deze is voorzien van een grote werkruimte met laminaat vloer.

• Achter de schuur is een mestplaat.



Paardenrijbak



• Gedraineerde bak van ca 40 x 20 meter met verlichting

Kenmerken

Woonoppervlakte
164
Perceeloppervlakte
3160
Inhoud
665
Bouwjaar
2004
Extra ruimte
22
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object