Plan bezichtigingBel makelaar

Provincialeweg 3

Verkocht
Excellent
Reijmerstok
€ 875.000 k.k.
16281
 m²
307
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een perceel van maar liefst 16.281 m² ligt deze vrijstaande villa met fraai landelijk uitzicht over het Zuid-Limburgse glooiende landschap. Wegens de aanwezigheid van paardenstallen, buitenpiste, huisweide, loods en stallingen is dit een perfecte locatie voor de paardenliefhebber. Verder biedt deze woning o.a. een grote woonkamer met wintertuin, 4 slaapkamers, 2 badkamers, kelder (3 ruimten waarvan 1 garage). Vanaf het dakterras geniet u een schitterend panoramazicht over de groene omgeving. De "oranjerie" in de tuin is de ideale plek om te genieten van de paarden en/of het schitterende uitzicht. Kortom een echte "Buitenstate"-woning.

Algemeen:
Bouwjaar: 1960
Inhoud: 1.306 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 307 m²
Externe bergruimte: 367 m²
Perceeloppervlakte: 16.281 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: vernieuwde groepenkasten met krachtstroom (40 zonnepanelen)
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: kunststof kozijnen
Isolatie: gevel- en dakisolatie, isolerende beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: Remeha HR-ketel en 4 airco's (met 4 motoren)
Warm water voorziening: middels boiler

Indeling:

• Kelder
Vanuit de entree te bereiken souterrain, waar vanuit het portaal toegang is tot 3 praktische en multifunctionele ruimtes, zijnde de kantoor/bergruimte met toegang tot de kruipruimte, de cv-ruimte met plaatsing van de cv-installatie en als laatste de garage welke toegang biedt tot de oprit middels dubbele poortdeuren.

• Begane grond
Achter de elektrische poorten ligt de oprit naar de garage (in het souterrain) alsmede de oprijlaan naar de tuinzijde met ruim voldoende parkeerplaatsen, zowel buiten als in de loods. De bewoners en bezoekers gebruiken hier standaard de achterom ingang. De "officiële" entree bevindt zich aan de linkerzijde van de woning. Vanuit de entree betreedt u een ruime hal. Deze geeft vervolgens toegang tot de toiletruimte met fonteintje, de wasruimte, de gesloten keuken en de woonkamer. De gezellige, landelijke keuken biedt een schitterend uitzicht over het groen en is voorzien van een koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, gootsteen en vaatwasser. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een houtkachel en kenmerkt zich door de vele lichtinval en het uitzicht rondom. Middels een schuifpui wordt de woonkamer verbonden met de tuinkamer. Hier geniet u aan 3 zijden van het schitterende uitzicht en mede door het tuincontact, lichtkoepels en een tweede houtkachel is ook dit een aangename ruimte om te vertoeven. Meerdere schuifpuien geven u vanuit de serre toegang tot de tuin.

• 1e verdieping
De fraaie authentieke trap leidt naar de overloop op de 1e verdieping. Hier bevinden zich 4 slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de grote slaapkamer betreedt u het dakterras, van waaruit u een schitterend panoramazicht heeft over de omgeving. De kleinste badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, toilet en wastafelmeubel. De grote badkamer is voorzien van ruime 2-persoons whirlpool en wastafelmeubel met dubbele wasbak.

Bijgebouwen:
Op het perceel staat een multifunctionele loods/stalling met zolderopslag, welke momenteel in gebruik is als garage, werkplaats, stalling en paardenstallen. Naast de loods/stalling bevindt zich aan beide zijden een overdekte stalling.

Er is voldoende parkeergelegenheid, zowel binnen als buiten.

Tuin:
De verzorgde tuin is een genot om in te vertoeven. Mede door de vrije ligging en het 360-graden uitzicht geniet u hier van optimale rust en privacy. De "oranjerie" is hier een ander voorbeeld van. Ook hier geniet u onder het genot van een hapje en drankje van het schitterende uitzicht. Hetgeen deze woning interessant maakt voor paardenliefhebbers zijn de buitenpiste, huisweide en paardenstallen.

Ligging:
Reijmerstok is zeer centraal gelegen binnen het Limburgse Heuvelland en zeer centraal ten opzichte van het bourgondische Maastricht, Heerlen en Valkenburg aan de Geul, maar ook binnen de Euregio (driehoek Aken, Luik en Eindhoven).

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Gulpen, sectie F, nummer 335, 339, 282 en 280, ter grootte van 16.281 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal of Margraten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
307
Perceeloppervlakte
16281
Inhoud
1306
Bouwjaar
1960
Extra ruimte
72
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan drukke weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object