Plan bezichtigingBel makelaar

Herenweg 287 a

Beschikbaar
Excellent
EGMOND AAN DEN HOEF
€ 2.200.000 k.k.
14093
 m²
265
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

De duinen in uw achtertuin, direct aan het Noord-Hollandse Duinreservaat, staat deze prachtige woning uit 2006. Geheel onderkelderd, een riant bijgebouw (125 m²) en ruim 1,4 hectare grond. Op een fantastische plek en volop mogelijkheden. Denk aan een praktijk of atelier aan huis, het starten van een b&b of vooral lekker wonen. Want dit is bij uitstek een top familiehuis. Duurzaam door de volledige isolatie en veel (leef)ruimte zowel in als om de woning.

Kom binnen
Een perfect afgewerkt huis, de juiste materialen zijn gebruikt en het klopt!
Een fijn binnenkomen, een heerlijke lichte woonkamer met veel ramen rondom. De erker, de keuken of de eettafel, elke plek bied uitzicht naar de tuin. De schuifpui in de woonkamer leidt naar het zonnige terras dat is gelegen op het zuiden en een goede samenhang geeft tussen binnen en buiten. De riante bijkeuken is voorzien van een wasmachine aansluiting. Vanuit hier is er toegang naar de kelder. Hier treft u twee ruime kamers en een badkamer. Dit zijn ideale ruimtes voor een hobbykamer of speelkamer. Beide kamers hebben een raam, zodat er daglicht en natuurlijke ventilatie aanwezig is. Voorbereiding voor vloerverwarming is al getroffen.
Op de eerste verdieping treft u een ruime overloop welke toegang geeft tot drie slaapkamers en een tweede badkamer.

Buiten
Via een lange oprit voorzien van een elektrische poort rijdt u richting de garage. Langs de oprit kunt u meerdere auto's parkeren. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van een verdiepingsvloer en nutsaansluitingen. Naast de garage staat een carport en achter de garage is een heuse hondenkennel aanwezig. In 2018 is er achterin de tuin nog een houten schuur gebouwd met een overdekt terras. Aan de zuidzijde en westzijde van de woning liggen twee heerlijke terrassen welke ook via openslaande deuren te bereiken zijn. Vanuit de achtertuin is er een poort waar u zo het duingebied in wandelt. De voortuin is een walhalla voor de kinderen. Voetballen, trampoline springen en het speelrek zijn een feestje voor de kinderen. Het prachtige gazon rondom de woning is voorzien van een sproei-installatie. Links van de woning ligt nog ruim 1 hectare weiland, wat is omringd door een karakteristiek post and rail heksysteem, dat een nostalgisch en landelijk gevoel oproept. Kleinvee of honden kunnen hier niet ontsnappen. Bovendien is er een oude paardenschuur aanwezig. Dit maakt deze woning ook interessant voor paardenliefhebbers. Paard aan huis en zo de duinen in, wie heeft het!
Achterop dit perceel, tegen de duinen aan staan 5 vakantiewoningen. Deze zijn vrij van huur ten tijde van de levering.

Omgeving
De aansluiting met het duingebied is uniek. De korte afstand tot het strand is fantastisch. En met het (kleinschalige) winkelcentrum van Egmond aan den Hoef op fietsafstand woont u hier heerlijk. De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving met een basisschool op loopafstand. Binnen enkele minuten bent u op de A9 richting Haarlem en Amsterdam.

Kenmerken
Perceeloppervlakte: 14.093 m²
Inhoud: 990 m³
Woonoppervlakte: 265 m²
Bouwjaar: 2006
Energielabel:

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
265
Perceeloppervlakte
14093
Inhoud
990
Bouwjaar
2006
Extra ruimte
2
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object