Plan bezichtigingBel makelaar

Kerkeinde 40

Verkocht
Excellent
Sleeuwijk
€ 775.000 k.k.
1570
 m²
119
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Bent u op zoek naar een unieke woning in een idyllische omgeving? Dan is dit voormalige koetshuis uit 1871 aan de Kerkeinde 40 in Sleeuwijk wellicht iets voor u!



Een paar belangrijk kernwoorden bij deze karakteristieke woonkans:



Modern comfort, A+ Label, waanzinnige tuinbeleving, thuiswerkplek/kantoor in de tuin, gasten verblijf, perceel van 1570 m2 welke grenst aan een voedselbos/polderlandschap.



Het koetshuis ligt in het prachtige rivierenlandschap met mooie uiterwaarden en heerlijke rivierstrandjes op loopafstand. De nabijheid van de kernen Sleeuwijk en Werkendam zorgen voor de nodige faciliteiten. Maar voor wie meer wil is er op 5 minuten fietsen een fietspont welke direct in het centrum van de historische vestingstad Gorinchem uitkomt.



De A27 Breda-Utrecht is ligt op enkel autominuten en binnen een half uur is Utrecht maar ook Breda te bereiken met de auto of 40 minuten met de snelbus. Dat maakt deze woning zeer geschikt voor forenzen! Het geheel biedt een unieke combinatie van rust en ruimte, terwijl u toch alle voorzieningen binnen handbereik heeft.



De absoluut meest heerlijke plek in het huis is de keuken, met een groot kookeiland en door de glaspuien op het zuidwesten komt er heerlijk licht naar binnen en beleef je een waanzinnig uitzicht over de tuin. Je woont hier echt in het groen. Naast het zicht en het licht geeft de hoogte van de plafonds een extra dimensie aan het wonen.



Grenzend aan de keuken of beter tuinkamer met keuken is een heerlijk terras, naast de keuken is er nog een flinke bijkeuken. En voor het avond programma een TV kamer met daarin ook een fijne houtkachel.



De hele bovenverdieping is in gebruik als loft/slaapkamer, met veel opbergruimte, een badkamer en toilet. Er zijn mogelijkheden om de deze kamer anders in te delen als er behoefte is aan meer slaapkamers.



Op dit moment is het huis heerlijk om te bewonen voor een of twee personen, met in de tuin nog een gastenverblijf, een kantoor die natuurlijk naar eigen behoeven kan worden ingericht. eventueel voor wat oudere kinderen om daar zelfstandig in te wonen, mantelzorg of natuurlijk een Bed and Breakfast. In de buurt is meer dan genoeg te verkennen met de Biesbosch, maar ook Slot Loevestein en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.



Dan is er op het perceel nog een goed geïsoleerde grote garage /berging aanwezig, een hele fijne ruimte om te sleutelen of te timmeren.



Hebben we nog niet genoemd, vloerverwarming, 20 zonnepanelen, warmteboilers, klimaatneutraal wonen is hier geen moeilijke opgave, zeker niet met de tuin waarin veel te plukken en te eten is, maar die ook grenst aan een voedselbos waar je zomaar in zou kunnen participeren. Klaar voor de toekomst met een hele beperkte afdruk!



Kortom, dit voormalige koetshuis biedt heel veel wat u mogelijk zocht, misschien wel alles! Wacht niet langer en plan snel een bezichtiging in om dit prachtige manier van leven zelf te ervaren!

Kenmerken

Woonoppervlakte
119
Perceeloppervlakte
1570
Inhoud
484
Bouwjaar
1871
Extra ruimte
1
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
1
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel, Zonneboiler
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object